Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Plan bezoek

Vanwege de grootschalige renovatie en vernieuwing van het museum zijn de collectiezalen niet meer toegankelijk. Tot en met 26 mei 2019 is de tentoonstellingsvleugel nog geopend met tentoonstellingen over Bauhaus, Co Westerik en de hoogtepunten uit de eigen collectie. Naast het bezoeken van deze bijzondere tentoonstellingen, is het mogelijk om deel te nemen aan activiteiten of een rondleiding aan te vragen. Bekijk hier het aanbod op de gewenste datum en plan een bezoek.

Wat is er
te doen voor

Iedereen

Iedere dag is er in het museum iets te beleven. Vanwege de renovatie zijn de collectiezalen niet meer toegankelijk, maar tot en met 26 mei zijn er nog bijzondere tentoonstellingen te zien. Bekijk wat er vandaag en binnenkort te zien en te doen is in het museum.

Vandaag geopend van 11:00 tot 19:00

Museumpark 18-20
3015 CX Rotterdam
Bekijk in Google maps

Bezoekinformatie

Eten en drinken

De Espressobar aan de voorzijde van het museum is de plek voor een kop koffie, taart of borrel. Vanwege de renovatie van het museum is een deel van het museum niet meer toegankelijk waaronder museumrestaurant Het Paviljoen. Daarom is een pop-up café ingericht in de Richard Serrazaal van het museum.

Eten en drinken