:host { --enviso-primary-color: #FF8EDE; --enviso-secondary-color: #FF8EDE; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; color: #fff; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #FF8EDE; color: #000; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Programma

Bekijk hier de activiteiten en presentaties van Depot Boijmans Van Beuningen.

Boijmans Backstage met Wout Braber

Woensdag 18 mei, 13:00-13:30 & 13:30-14:00 uur.
Capaciteit: 2 x 13 kaarten (per rondleiding), gratis

Elke maand wordt Boijmans Backstage georganiseerd. Kijk mee over de schouder van een medewerker in het depot en krijg een extra kijkje achter de schermen. Bezoekers krijgen toegang tot ruimtes die normaal gesproken voor publiek niet toegankelijk zijn, bijvoorbeeld de klimaatinstallatie of de in- en uitpakruimte. Geef woensdag 18 mei bij binnenkomst aan geintereseerd te zijn in de rondleiding.

Meer informatie
Boijmans Backstage met Wout Braber

Depot X Yogaground

Donderdag 2 juni t/m zondag 5 juni

Combiticket voor een yogales op het dak van het depot inclusief bezoek aan het depot.

Meer informatie
Depot X Yogaground

Hoogtepunten uit de museumcollectie

Presentatie in het depot
Donderdag 7 april - zondag 14 augustus
Ruimte: A3.08 - Galerie I

Vanaf 7 april is in het depot een presentatie met hoogtepunten uit de museumcollectie te zien. Depot Boijmans Van Beuningen is een werkgebouw en bezoekers hebben de opbouw gewoon kunnen volgen. Dit is een proefopstelling ter voorbereiding van een omvangrijkere presentatie later dit jaar. 

Meer informatie
Hoogtepunten uit de museumcollectie

Bezoek een compartiment

Standaard activiteit in het depot
Instaprondleiding

In het depot kun je deelnemen aan een instaprondleiding. Meld je voor deze gratis rondleiding aan bij de balie in het entreegebied. Tijdens deze rondleiding bezoek je samen met andere bezoekers verschillende werkruimtes, bekijk je de kunstwerken van dichtbij en hoor je meer over het gebouw, het beheer en het behoud van een collectie. De instaprondleiding duurt 30 minuten.

Plan je bezoek
Bezoek een compartiment

Groepsrondleiding

Activiteit op aanvraag
Privé groepsrondleiding

Het is mogelijk om een ​​privé groepsrondleiding te boeken. Tijdens deze rondleiding bezoek je verschillende werkruimtes, bekijk je de kunstwerken van dichtbij en hoor je meer over het gebouw, het beheer en het behoud van een collectie. Groepsrondleidingen zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits of Frans. De rondleiding duurt 60 minuten en is voor maximaal 13 personen per groep.

Plan je groepsrondleiding
Groepsrondleiding

Boijmans met Gebaren

Groepsrondleiding met stemtolk

Op Zaterdag 16 april starten wij met de rondleiding Boijmans met gebaren.  

Tijdens deze groepsrondleiding bezoek je het gebouw met een kunstdocent die het verhaal vertelt in gebaren. Je komt meer te weten over het beheer en behoud van een collectie en bezoekt een van de depotcompartimenten of ruimtes waar je zonder begeleiding niet mag komen. En dat alles in gebarentaal. Tijdens de rondleiding Boijmans met Gebaren is er een stemtolk aanwezig die vertaalt wat er in gebaren verteld wordt zodat de rondleiding geschikt is voor zowel mensen die doof of slechthorend zijn, als voor horende mensen. De rondleiding duurt 60 minuten

Meer informatie
Boijmans met Gebaren