Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Werken bij Museum Boijmans Van Beuningen

Wil jij werken bij Museum Boijmans Van Beuningen? Het museum is vaak op zoek naar nieuwe medewerkers en stagiair(e)s. Kijk op deze pagina voor de actuele vacatures.

Museum Boijmans Van Beuningen bezit een collectie op wereldniveau. In 2019 is het museum een noodzakelijke renovatie ingegaan. Deze zal naar verwachting zeven jaar in beslag nemen. Het programma loopt door in deze Transit-periode en de beroemde museumcollectie blijft zichtbaar bij de buren en in Rotterdamse schoolklassen. Ook reist de collectie naar de wereldtop van musea. Ondertussen vordert de bouw van Depot Boijmans Van Beuningen, het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld dat in 2021 opent en waar de 151.000 kunstwerken veilig worden getoond en verzorgd.

Vacatures

Momenteel zijn bij Museum Boijmans Van Beuningen de volgende vacatures beschikbaar:

Hoofd Marketing en communicatie

Hoofd Marketing en communicatie

Om de internationale branding en communicatie van het museum te versterken zoeken we op korte termijn een Hoofd Marketing en communicatie (fulltime). Als Hoofd Marketing en communicatie ben je verantwoordelijk voor de internationale branding en communicatie van het museum en stuur je een groeiend team van circa 7 specialisten aan. Samen met je afdeling maak je van het depot een reason to travel en bouw je mee aan het museum van de toekomst. Zowel fysiek als virtueel. Museum Boijmans Van Beuningen laat zich in de procedure ondersteunen door Colourful People.

Functioneel applicatiebeheerder

Functioneel applicatiebeheerder

De afdeling ICT staat de komende jaren voor de fikse uitdaging om de digitale ambities van Boijmans te helpen verwezenlijken. Enerzijds door het verder standaardiseren en automatiseren van bedrijfsprocessen en het verbeteren van de interne informatievoorziening. Anderzijds door het ontwikkelen van mogelijkheden om informatie over de collectie op diverse manieren te ontsluiten voor het publiek. Ter versterking van onze afdeling ICT zoeken we een enthousiaste functioneel applicatiebeheerder. (Fulltime)

Junior Programmamaker 'transitprogramma's'

Junior Programmamaker 'transitprogramma's'

Ter versterking van onze afdeling Educatie & publieksbegeleiding zoeken we een enthousiaste Junior Programmamaker ‘transitprogramma’s’ (16 uur per week) Als junior programmamaker werk je mee bij de ontwikkeling van educatie- en publieksprogramma’s waarin de verbinding van beeldende kunst en beeldcultuur met o.a. jongeren, de stad en projecten met een sociaal maatschappelijke impact centraal.

Stagevacatures

Museum Boijmans Van Beuningen zoekt regelmatig enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e)s/werkstudenten om ervaring op te doen bij verschillende afdelingen. Op dit moment zoeken we stagiair(e)s voor de volgende afdelingen en functies:

  • Vacature stagiair(e) Online publieksbegeleiding en activiteiten Lees tekst
  • Vacature stagiair(e) Marketing en communicatie Lees tekst
  • Vacature stagiair(e) Pers en social media Lees tekst

Meer informatie

Onze privacyverklaring vind je hier.