Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Werken bij Museum Boijmans Van Beuningen

Wil jij werken bij Museum Boijmans Van Beuningen? Het museum is vaak op zoek naar nieuwe medewerkers en stagiair(e)s. Kijk op deze pagina voor de actuele vacatures.

Museum Boijmans Van Beuningen bezit een collectie op wereldniveau. In 2019 is het museum een noodzakelijke renovatie ingegaan. Deze zal naar verwachting zeven jaar in beslag nemen. Het programma loopt door in deze Transit-periode en de beroemde museumcollectie blijft zichtbaar bij de buren en in Rotterdamse schoolklassen. Ook reist de collectie naar de wereldtop van musea. Ondertussen vordert de bouw van Depot Boijmans Van Beuningen, het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld dat in 2021 opent en waar de 151.000 kunstwerken veilig worden getoond en verzorgd.

Vacatures

Momenteel zijn bij Museum Boijmans Van Beuningen de volgende vacatures beschikbaar:

Medewerker Sales

Medewerker Sales

We zoeken per direct een enthousiaste, ervaren Medewerker Sales (32 uur per week), in eerste instantie voor de periode van een half jaar.

Chef-kok

Chef-kok

Op de bovenste verdieping van het nieuw te openen Depot Boijmans Van Beuningen opent een restaurant met 120 zitplaatsen en een evenementenruimte met een capaciteit van 200 gasten. We gebruiken als basis voor onze keuken lokale en Nederlandse ingrediënten en we gaan op zoek naar de Hollandse pot anno 2021.Een eerlijk, oprecht concept waarbij we streven naar gastvrijheid en kwaliteit zonder exclusief te willen zijn. Voor deze ontdekkingstocht zoeken wij een Chef Kok (38 uur per week)

Meewerkend Voorman/-vrouw Schoonmaak

Meewerkend Voorman/-vrouw Schoonmaak

De afdeling Huisvesting & Onderhoud is verantwoordelijk voor alles dat met de gebouwen van het museum te maken heeft. Schoonmaak is daar een belangrijk onderdeel van. Voor het te openen Depot zijn we op zoek naar een Meewerkend Voorman/-vrouw Schoonmaak (32 uur per week).

Stagevacatures

Museum Boijmans Van Beuningen zoekt regelmatig enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e)s/werkstudenten om ervaring op te doen bij verschillende afdelingen. Op dit moment zoeken we stagiair(e)s voor de volgende afdelingen en functies:

  • Vacature stagiair(e) Pers en publiciteit (vanaf januari 2022) Lees tekst
  • Vacature stagiair(e) afdeling Relatiebeheer en filantropie Lees tekst

Meer informatie

Onze privacyverklaring vind je hier.