Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Werken bij Museum Boijmans Van Beuningen

Wil jij werken bij Museum Boijmans Van Beuningen? Het museum is vaak op zoek naar nieuwe medewerkers en stagiair(e)s. Kijk op deze pagina voor de actuele vacatures.

Museum Boijmans Van Beuningen bezit een collectie op wereldniveau. Vanaf 2019 gaat het museum een noodzakelijke renovatie in. Dit zal naar verwachting zeven jaar in beslag nemen. Het programma loopt door in deze Transit-periode en de beroemde museumcollectie blijft zichtbaar bij de buren, in Rotterdamse schoolklassen en wellicht in een locatie op Rotterdam Zuid. Ook reist de collectie naar de wereldtop van musea. Ondertussen vordert de bouw van Depot Boijmans Van Beuningen, het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld dat in 2021 opent en waar de 151.000 kunstwerken veilig worden getoond en verzorgd.

Projectmedewerker BVB Collections

Projectmedewerker BVB Collections

Ter ondersteuning van het programma zoekt het museum per 1 augustus 2019 een Projectmedewerker BVB Collections (24 uur per week).

Assistent Relatiebeheer en filantropie

Assistent Relatiebeheer en filantropie

Museum Boijmans Van Beuningen wordt gesteund door betrokken particulieren, bedrijven, fondsen, stichtingen en de gemeente Rotterdam. Het team Relatiebeheer & filantropie zorgt voor het vinden, betrekken en onderhouden van de relaties met deze stakeholders. Voor de versterking van dit team zoeken we op korte termijn een enthousiaste assistent relatiebeheer en filantropie (16 uur per week).

Meer informatie

Onze privacyverklaring vind je hier.

Ook (werk)studenten kunnen ervaring opdoen bij Museum Boijmans Van Beuningen. De stagevacatures vind je op deze pagina.

Stagevacatures

Boijmans zoekt regelmatig enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e)s voor de verschillende afdelingen. Op dit moment zoeken we stagiair(e)s voor de volgende afdelingen en functies: