Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Werken bij Museum Boijmans Van Beuningen

Wil jij werken bij Museum Boijmans Van Beuningen? Het museum is vaak op zoek naar nieuwe medewerkers en stagiair(e)s. Kijk op deze pagina voor de actuele vacatures.

Museum Boijmans Van Beuningen bezit een collectie op wereldniveau. In 2019 is het museum een noodzakelijke renovatie ingegaan. Deze zal naar verwachting zeven jaar in beslag nemen. Het programma loopt door in deze Transit-periode en de beroemde museumcollectie blijft zichtbaar bij de buren en in Rotterdamse schoolklassen. Ook reist de collectie naar de wereldtop van musea. Ondertussen vordert de bouw van Depot Boijmans Van Beuningen, het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld dat in 2021 opent en waar de 151.000 kunstwerken veilig worden getoond en verzorgd.

Vacatures

Momenteel zijn bij Museum Boijmans Van Beuningen de volgende vacatures beschikbaar:

Conservator/Curator

Conservator/Curator

Voor onze conservatorenstaf zoeken we, met onmiddellijke ingang een Conservator Oude Meesters, voor de periode van de 15e tot halverwege de 19e eeuw (32 uur in de week). En met ingang van 2021 een Conservator Tekenkunst, voor de periode van de 15e tot de 21e eeuw (32 uur in de week) en een Conservator Toegepaste Kunst en Design, voor de periode van 15e tot de 21e eeuw (32 uur in de week). For our curators’ staff, with immediate effect, we are looking for a Curator of Old Masters, for the period from the 15th to the mid-19th century (32 hours a week) And as of 2021 a Curator of Drawing, for the period from the 15th to the 21st century (32 hours a week) and a Curator of Applied Art and Design, for the period from the 15th to the 21st century (32 hours a week)

Stagevacatures

Museum Boijmans Van Beuningen zoekt regelmatig enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e)s/werkstudenten om ervaring op te doen bij verschillende afdelingen. Op dit moment zoeken we stagiair(e)s voor de volgende afdelingen en functies:

Meer informatie

Onze privacyverklaring vind je hier.