Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Werken bij Museum Boijmans Van Beuningen

Wil jij werken bij Museum Boijmans Van Beuningen? Het museum is vaak op zoek naar nieuwe medewerkers en stagiair(e)s. Kijk op deze pagina voor de actuele vacatures.

Museum Boijmans Van Beuningen bezit een collectie op wereldniveau. In 2019 is het museum een noodzakelijke renovatie ingegaan. Deze zal naar verwachting zeven jaar in beslag nemen. Het programma loopt door in deze Transit-periode en de beroemde museumcollectie blijft zichtbaar bij de buren en in Rotterdamse schoolklassen. Ook reist de collectie naar de wereldtop van musea. Ondertussen vordert de bouw van Depot Boijmans Van Beuningen, het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld dat in 2021 opent en waar de 151.000 kunstwerken veilig worden getoond en verzorgd.

Vacatures

Momenteel zijn bij Museum Boijmans Van Beuningen de volgende vacatures beschikbaar:

Medewerker P&O

Medewerker P&O

Alles wat te maken heeft met personeel en organisatie, komt samen bij de afdeling P&O, uiteraard in nauwe samenwerking met de andere collega’s. Door de renovatie van het museum, de op handen zijnde opening van ons nieuwe depot en alles wat daar mee samenhangt, een spannende uitdaging. In verband met het vertrek van een collega zoeken we op korte termijn een enthousiaste Medewerker P&O ( 24 uur per week).

Kwartiermaker events

Kwartiermaker events

Het MBVB exploiteert zelf zijn horeca en opent in 2021 op de 6e verdieping van het depot een restaurant en een evenementenruimte. Voor het opzetten en ontwikkelen van de evenemententak zoeken wij een enthousiaste ‘Kwartiermaker’ events (32 uur per week).

Stagevacatures

Museum Boijmans Van Beuningen zoekt regelmatig enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e)s/werkstudenten om ervaring op te doen bij verschillende afdelingen. Op dit moment zoeken we stagiair(e)s voor de volgende afdelingen en functies:

Meer informatie

Onze privacyverklaring vind je hier.