Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Werken bij Museum Boijmans Van Beuningen

Wil jij werken bij Museum Boijmans Van Beuningen? Het museum is vaak op zoek naar nieuwe medewerkers en stagiair(e)s. Kijk op deze pagina voor de actuele vacatures.

Museum Boijmans Van Beuningen bezit een collectie op wereldniveau. Vanaf 2019 gaat het museum een noodzakelijke renovatie in. Dit zal naar verwachting zeven jaar in beslag nemen. Het programma loopt door in deze Transit-periode en de beroemde museumcollectie blijft zichtbaar bij de buren en in Rotterdamse schoolklassen. Ook reist de collectie naar de wereldtop van musea. Ondertussen vordert de bouw van Depot Boijmans Van Beuningen, het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld dat in 2021 opent en waar de 151.000 kunstwerken veilig worden getoond en verzorgd.

Vacatures

Momenteel staan bij Museum Boijmans Van Beuningen de volgende vacatures open:

Relatiemanager vrienden en begunstigers (36 uur per week)

Relatiemanager vrienden en begunstigers (36 uur per week)

Vanaf het ontstaan in 1849 wordt Museum Boijmans Van Beuningen door vele handen gedragen. Voor de versterking van het team Relatiebeheer & Filantropie zoeken we op korte termijn een enthousiaste en ervaren relatiemanager. Als onderdeel van het team onderhoud je de relaties met onze stakeholders.

Projectcontroller (16-24 uur per week)

Projectcontroller (16-24 uur per week)

In verband met het vertrek van onze projectcontroller zoeken we per direct een ervaren projectcontroller. Als projectcontroller ben je de steun en toeverlaat van de controller en de zakelijk directeur van het museum.

Stagevacatures

Museum Boijmans Van Beuningen zoekt regelmatig enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e)s/werkstudenten om ervaring op te doen bij verschillende afdelingen. Op dit moment zoeken we stagiair(e)s voor de volgende afdelingen en functies:

Meer informatie

Onze privacyverklaring vind je hier.