:host { --enviso-primary-color: #00BAFF; --enviso-secondary-color: #00BAFF; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Werken bij Museum en Depot Boijmans Van Beuningen

Wil jij werken bij Museum en Depot Boijmans Van Beuningen? We zijn vaak op zoek naar nieuwe medewerkers en stagiair(e)s. Kijk op deze pagina voor de actuele vacatures.

Museum Boijmans Van Beuningen bezit een collectie op wereldniveau. In 2019 is het museum een noodzakelijke renovatie ingegaan. Deze zal naar verwachting tot eind 2028 duren. Het programma loopt echter door en de beroemde museumcollectie blijft zichtbaar bij de buren en in Rotterdamse schoolklassen. Ook reist de collectie naar de wereldtop van musea. Inmiddels is Depot Boijmans Van Beuningen geopend. Het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld waar ruim 151.000 kunstwerken veilig worden verzorgd en getoond.

Vacatures

Momenteel hebben we de volgende vacatures beschikbaar:

Vacature P&O Adviseur - 36 uur (per direct)

Vacature P&O Adviseur - 36 uur (per direct)

Ben je een P&O Professional die zich thuis voelt in een dynamische culturele organisatie waar kunst en publiek centraal staan? Word je enthousiast om in een klein team (nu drie medewerkers) jouw bijdrage te leveren aan een adequaat P&O-beleid in een operationele rol? Combineer je een goede 'feeling' voor mensen met een resultaatgerichte instelling? Dan gaan wij graag met je in gesprek.

Restaurant Renilde in het depot zoekt met spoed verschillende medewerkers!

Wil jij werken in hét nieuwe restaurant van Rotterdam? Met spectaculair uitzicht over de hele stad vanaf het heerlijke terras op het dak van het depot? Voor het restaurant en de evenementen zoeken we energieke en servicegerichte medewerkers voor in de keuken en bediening: afwassers, een zelfstandig kok/ chef de partie, een kok en medewerkers in de bediening. Kom jij werken in dit nieuwe Rotterdamse icoon?

Vacature zelfstandig werkend kok / Chef de partie

Bij restaurant Renilde serveren we overdag een lekkere bak koffie of een ander drankje, zoetigheid en een goede lunch met mooie salades en lekker brood exclusief voor de bezoeker van het depot. Vanaf 18:00 uur is het restaurant Renilde bereikbaar voor iedereen en kiezen de gasten voor een menu carte blanche vanaf 4-gangen. De keuken staat onder leiding van Chef-kok Jim de Jong.

Lees hier de volledige vacature
Vacature zelfstandig werkend kok / Chef de partie

Stagevacatures

Museum Boijmans Van Beuningen zoekt regelmatig enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e)s/werkstudenten om ervaring op te doen bij verschillende afdelingen. Op dit moment zoeken we stagiair(e)s voor de volgende afdelingen en functies:

  • Vacature stagiair(e) Pers en publiciteit (vanaf juni/juli/augustus 2022) Lees tekst
  • Vacature stagiair(e) afdeling Relatiebeheer en filantropie (min. 4 maanden en 4 dagen per week) Lees hier
  • Vacature stagiair(e) afdeling Marketing en communicatie (vanaf juni/juli/augustus 2022) Lees tekst

Meer informatie

Onze privacyverklaring vind je hier.