:host { --enviso-primary-color: #00BAFF; --enviso-secondary-color: #00BAFF; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Werken bij Museum Boijmans Van Beuningen

Wil jij werken bij Museum Boijmans Van Beuningen? Het museum is vaak op zoek naar nieuwe medewerkers en stagiair(e)s. Kijk op deze pagina voor de actuele vacatures.

Museum Boijmans Van Beuningen bezit een collectie op wereldniveau. In 2019 is het museum een noodzakelijke renovatie ingegaan. Deze zal naar verwachting tot eind 2028 duren. Het programma loopt echter door en de beroemde museumcollectie blijft zichtbaar bij de buren en in Rotterdamse schoolklassen. Ook reist de collectie naar de wereldtop van musea. Ondertussen opent Depot Boijmans Van Beuningen op 6 november aanstaande. Het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld waar ruim 151.000 kunstwerken veilig worden verzorgd en getoond.

Vacatures

Momenteel zijn bij Museum Boijmans Van Beuningen de volgende vacatures beschikbaar:

Beveiligers

Beveiligers

Wij zijn op zoek naar beveiligers (16-32 uur per week). Als beveiliger bij het Museum/Depot Boijmans Van Beuningen ben je te allen tijde gastheer/vrouw. Dit doe je zowel vanuit de meldkamer, maar ook vanaf de diverse posities binnen het depot. Je houdt toezicht op de diverse activiteiten, op de gasten en overige aanwezigen in- en om de gebouwen. Depot Boijmans Van Beuningen, het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld, opent op 6 november 2021 haar deuren voor het publiek.

Coördinator Winkel

Coördinator Winkel

Op 6 november opent Museum Boijmans Van Beuningen het eerste publiekstoegankelijk depot ter wereld. Voor de winkel in het depot – met een aantrekkelijk assortiment van museale producten en Boijmans publicaties- zijn we op zoek naar een enthousiaste Coördinator winkel (32 uur per week).

Horecamedewerker

Horecamedewerker

Wil jij straks werken in hét nieuwe restaurant van Rotterdam? Met spectaculair uitzicht over de hele stad vanaf het heerlijke terras op het dak van het depot? Voor het restaurant en de evenementen zoeken we energieke en servicegerichte medewerkers voor in de keuken en bediening, afwassers, aankomend leidinggevende medewerkers/wijklopers en een operationeel manager. Kom jij werken in dit nieuwe Rotterdamse icoon?

Medewerker Schoonmaak

Medewerker Schoonmaak

We zijn op zoek naar verschillende schoonmaakmedewerkers die een team gaan vormen. Medewerker schoonmaak (20-24 uur per week).

Stagevacatures

Museum Boijmans Van Beuningen zoekt regelmatig enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e)s/werkstudenten om ervaring op te doen bij verschillende afdelingen. Op dit moment zoeken we stagiair(e)s voor de volgende afdelingen en functies:

  • Vacature stagiair(e) Pers en publiciteit (vanaf januari 2022) Lees tekst
  • Vacature stagiair(e) afdeling Marketing en communicatie Lees tekst

Meer informatie

Onze privacyverklaring vind je hier.