:host { --enviso-primary-color: #FF8A21; --enviso-secondary-color: #FF8A21; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Werken bij Museum Boijmans Van Beuningen

Wil jij werken bij Museum Boijmans Van Beuningen? We zijn vaak op zoek naar nieuwe medewerkers en stagiair(e)s. Kijk op deze pagina voor de laatste vacatures.

Museum Boijmans Van Beuningen bezit een collectie op wereldniveau. Het museum ondergaat tijdelijk een grootschalige renovatie maar het programma staat niet stil. De beroemde collectie blijft zichtbaar in het Depot: het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld waar ruim 154.000 kunstwerken veilig worden verzorgd en getoond.

Conservator Moderne en Hedendaagse Kunst

Als beheerder van een collectie van zeer grote kwaliteit, gespreid over vele eeuwen en disciplines, is Museum Boijmans Van Beuningen een belangrijke speler in een internationaal netwerk van toonaangevende musea. Word jij de nieuwe conservator moderne en hedendaagse kunst? 

Meer informatie
Conservator Moderne en Hedendaagse Kunst
Foto door: Aad Hoogendoorn

Medewerker beeld en documentatie

Houd je van ronddwalen in bibliotheken, historisch materiaal ordenen en help je anderen graag verder bij hun onderzoek? Maar werk je ook graag met een heel diverse kunstcollectie en begrijp je het belang van digitalisering hiervan, dan is deze functie bij Museum Boijmans Van Beuningen iets voor jou! 

Meer informatie
Medewerker beeld en documentatie

Projectleider Renovatie

Als intern Projectleider werk je nauw samen met de gemeente, architect en interne organisatie om het renovatieproject in goede banen te leiden, gericht op het behoud en de zorg voor ons waardevolle monument. Deze functie biedt een unieke kans om jouw expertise in te zetten voor het behoud van ons cultureel erfgoed en om een belangrijke rol te spelen in de realisatie van een hoogwaardig renovatieproject.

Meer informatie
Projectleider Renovatie

Medewerkers beveiliging

Wil jij deel uitmaken van de afdeling bewaking, beveiliging & veiligheid? Je werklocatie is Depot Boijmans Van Beuningen, waar we als eerste museum onze bezoekers laten zien hoe wij onze kunst bewaren, conserveren en restaureren.

Bekijk de vacature
Medewerkers beveiliging
Foto: Ossip van Duivenbode

Medewerker P&O

Zorg jij dat onze P&O administratie op orde is? Heb je feeling met digitale systemen en voel je je thuis in een dynamische culturele organisatie waar kunst en publiek centraal staan? Dan ontmoeten we je graag.

Bekijk de vacature
Medewerker P&O
Foto: Aad Hoogendoorn

Floor manager Renilde

Wil jij iedere dag een nieuw menu met mooie wijnen presenteren? En dat ook nog eens op een unieke locatie? Kom dan bij ons werken als Floor manager bij restaurant Renilde van Museum Boijmans van Beuningen.

Meer informatie
Floor manager Renilde

Afwasser

Kom jij ons team versterken in de spoelkeuken?

Meer informatie
Afwasser

Medewerkers bediening

Heb jij affiniteit met eten en drinken en wil je graag onze gasten hierin meenemen? Neem jij de gasten in de avond mee in jouw verhaal over het eten en drinken? Kom dan bij ons werken als medewerker bediening!

Meer informatie
Medewerkers bediening

Meer informatie

Onze privacyverklaring vind je hier.