Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Werken bij Museum Boijmans Van Beuningen

Wil jij werken bij Museum Boijmans Van Beuningen? Het museum is vaak op zoek naar nieuwe medewerkers en stagiair(e)s. Kijk op deze pagina voor de actuele vacatures.

Museum Boijmans Van Beuningen bezit een collectie op wereldniveau. In 2019 is het museum een noodzakelijke renovatie ingegaan. Deze zal naar verwachting zeven jaar in beslag nemen. Het programma loopt door in deze Transit-periode en de beroemde museumcollectie blijft zichtbaar bij de buren en in Rotterdamse schoolklassen. Ook reist de collectie naar de wereldtop van musea. Ondertussen vordert de bouw van Depot Boijmans Van Beuningen, het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld dat in 2021 opent en waar de 151.000 kunstwerken veilig worden getoond en verzorgd.

Vacatures

Momenteel zijn bij Museum Boijmans Van Beuningen de volgende vacatures beschikbaar:

Hoofd Marketing & communicatie

Hoofd Marketing & communicatie

Om de internationale branding en communicatie van het museum te versterken zoekt Museum Boijmans Van Beuningen op korte termijn een Hoofd Marketing en communicatie. Werving voor deze vacature gebeurt via Colourful People.

Stagevacatures

Museum Boijmans Van Beuningen zoekt regelmatig enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e)s/werkstudenten om ervaring op te doen bij verschillende afdelingen. Op dit moment zoeken we stagiair(e)s voor de volgende afdelingen en functies:

  • Vacature stagiair(e) Online publieksbegeleiding en activiteiten Lees tekst
  • Vacature stagiair(e) Marketing en communicatie Lees tekst
  • Vacature stagiair(e) Pers en social media Lees tekst

Meer informatie

Onze privacyverklaring vind je hier.