:host { --enviso-primary-color: #FF8EDE; --enviso-secondary-color: #FF8EDE; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; color: #fff; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #FF8EDE; color: #000; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Plan je depotbezoek

Depot Boijmans Van Beuningen is nu open voor het publiek. Het eerste publiektoegankelijke museale kunstdepot, ontworpen door architectenbureau MVRDV, is uniek in de wereld en staat naast Museum Boijmans Van Beuningen in het Museumpark in Rotterdam.

Wil je het depot bezoeken? Alle tickets zijn uitsluitend online te verkrijgen. Boek dus online je ticket met tijdslot. Ben je vriend of heb je een Museumkaart of een andere kortingskaart? Bestel dan een gratis ticket met starttijd. Binnen deze starttijd kun je aan je bezoek beginnen.

Zorg dat je op tijd bent. Eenmaal binnen mag je zolang blijven als je wilt. Je tickets ontvang je direct na boeking in een bevestigings-email. Hierin staat ook alle informatie die je nodig hebt om je bezoek te plannen. Veelgestelde vragen over tickets en/of bezoek vind je hier.

Praktische informatie

Plan je bezoek, hieronder is alle praktische informatie terug te vinden.

Let op: alle tickets moeten vooraf online gereserveerd worden en toegang gaat op basis van tijdslot. Heb je gereserveerd met een kortingspas? Vergeet niet om deze mee te nemen en te tonen bij entree. De tijd van het timeslot is tijd van binnenkomst, je kunt zo lang in het depot blijven als je wilt.

Klik hier voor praktische informatie

Download de gratis app

Ervaar het depot optimaal. Ontdek de verhalen en maak jouw persoonlijke collectie.

Zo werkt de app:

  • Scan de QR-codes op de vitrines en depots
  • Bekijk de verhalen en de extra informatie bij de kunstwerken
  • Maak je eigen verzameling

Download de Boijmans Depot app in de Apple StoreDownload de Boijmans Depot app in de Google Play Store

Bezoek een depotcompartiment

In het Depot zijn gratis instaprondleidingen te volgen van 30 min. Houd er rekening mee dat de wachttijden voor deze rondleidingen kunnen oplopen en er vaak niet meteen een plek vrij is. Aanmelden voor deze rondleidingen kan alleen bij aankomst in het Depot bij de informatiebalie in het entreegebied. Drie keer per uur is het mogelijk om deze rondleiding te volgen. Met een depotgids bezoek je een van de depotcompartiment.

Bij de informatiebalie worden verdere aanwijzingen voor het bezoek gegeven. We vragen bezoekers in ieder geval geen tassen mee te nemen. Deze zijn niet toegestaan in een depotcompartiment. In deze eerste fase van opening van het depot zijn we aan het werk om iedereen een fijn bezoek te bieden, maar zijn we ook aan het ervaren wat het optimale aantal instaprondleidingen is.

Groepen kunnen geen instaprondleiding boeken, maar wel een groepsrondleiding. Kijk hier voor meer informatie.

Groepsrondleiding

Tijdens een rondleiding bezoek je verschillende werkruimtes, kun je de kunstwerken van (nog) dichterbij zien en hoor je meer over het gebouw, het beheer en behoud van een collectie. Boek een tijdslot voor een groepsrondleiding (per groep van maximaal 13 personen). Let op: een groepsrondleiding is exclusief entreeticket. Deze moet naast het groepsticket worden aangeschaft.
Boek hier een groepsrondleiding

Bezoek met een onderwijsgroep

Museum Boijmans Van Beuningen biedt een uitgebreid educatief programma voor verschillende onderwijsniveaus. De programma's zijn erop gericht leerlingen vertrouwd te maken met beeldende kunst. Leerlingen ervaren en beleven de kunst intensief aan de hand van verhalen, voorwerpen en verschillende werkvormen, op interactieve wijze.

Op boijmans.nl/onderwijs vind je het onderwijsprogramma per onderwijstype en kun je een van de lessen boeken.

Bekijk het onderwijsaanbod