:host { --enviso-primary-color: #FF8EDE; --enviso-secondary-color: #FF8EDE; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; color: #fff; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #FF8EDE; color: #000; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Plan je depotbezoek

Depot Boijmans Van Beuningen is het eerste publiektoegankelijke museale kunstdepot, ontworpen door architectenbureau MVRDV, staande in het Museumpark in Rotterdam.

Tickets en rondleidingen

Tickets zijn uitsluitend online te verkrijgen. Een ticket met starttijd is verplicht voor alle bezoekers, ook als je vriend bent of een Museumkaart of andere kortingskaart hebt. Eenmaal binnen mag je zo lang blijven als je wil.

In de entreehal kan je je in bezit van een geldig ticket aanmelden voor een rondleiding in een depotruimte door een van onze depotgidsen. Een rondleiding duurt 30 minuten. Deze instaprondleidingen zijn niet vooraf te reserveren.
Let op: per rondleiding mag een beperkt aantal bezoekers mee, het is dus mogelijk dat de rondleidingen vol zitten. Groepen kunnen geen instaprondleiding boeken.

Tickets

Kom je met een groep?

Wil je als groep ook een rondleiding door het depot volgen? Deze zijn hier te koop. Naast een ticket voor de groepsrondleiding is een toegangsticket voor het depot nodig. Voor onderwijsgroepen klik hier

Wij vragen groepen bestaand uit 13 personen of meer om zich van tevoren aan te melden bij educatie@boijmans.nl, evenals onderwijsgroepen die zelfstandig het depot willen bezoeken.

Praktische informatie

  • Depot Boijmans Van Beuningen is van dinsdag t/m zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Klik hier voor speciale openingstijden.
  • De dichtsbijzijnde parkeergarage is Parkeergarage Museumpark. Houd er rekening mee dat deze snel vol zit. Overige parkeergarages in de omgeving van het depot kan je hier op de site van de gemeente vinden
  • Restaurant Renilde is tijdens de openingstijden van het depot te bezoeken met een geldig ticket, vanaf de starttijd van je tijdslot.
  • Voor de optimale depot-ervaring kan je de Depot-app hieronder alvast downloaden. Hierin kan je tijdens je bezoek alle informatie lezen over wat er te zien is in het depot en meer.
  • Mensen met hoogtevrees raden wij aan zich van tevoren goed te informeren over het gebouw met transparante trapleuningen, balustrades en liften.

Voor meer vragen over tickets, route, parkeren, toegankelijkheid en overigen kan je terecht op onze pagina met praktische informatie.

 

Klik hier voor praktische informatie

Download de gratis app

Ervaar het depot optimaal. Ontdek de verhalen en maak jouw persoonlijke collectie.

Zo werkt de app:

  • Scan de QR-codes op de vitrines en depots
  • Bekijk de verhalen en de extra informatie bij de kunstwerken
  • Maak je eigen verzameling

Download de Boijmans Depot app in de Apple StoreDownload de Boijmans Depot app in de Google Play Store