:host { --enviso-primary-color: #FF8EDE; --enviso-secondary-color: #FF8EDE; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; color: #fff; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #FF8EDE; color: #000; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Depot app

Met de depot app ervaar je de verhalen achter de kunstwerken in het depot. Scan de QR-codes op de vitrines en de depots, bekijk de interactieve beeldverhalen en maak je eigen verzameling.

Download de Boijmans Depot app in de Apple StoreDownload de Boijmans Depot app in de Google Play Store

Zo werkt de app

Zo werkt de app

Verhalen

In het depot staan kunstwerken uitgestald in vitrines en opgeslagen in depots. Elke ruimte heeft een QR-code en als je die scant kom je meer te weten. Veel werken hebben een interactieve story vol met feitjes, weetjes, foto’s, video, audio en uitdagende kijkvragen. Door deze vragen moet je actief kijken en kun je – samen met anderen – meer ontdekken. 

Verhalen

Informatie bij duizenden werken

Met de app heb je alle info in de hand. Er zijn geen tekstbordjes maar met de app vind je bij tienduizenden werken in het depot de belangrijkste informatie: wie heeft het gemaakt, in welk jaar, met welke materialen en technieken, afmetingen en meer. 

Informatie bij duizenden werken

Je verzameling

Je bekijkt de werken die je aanspreken, nieuwsgierig maken of verbazen: werken die aansluiten bij wie jij bent. De app slaat ze op in je eigen verzameling en maakt van jou een kunstverzamelaar: je eigen Boijmans collectie op zak ter inspiratie! 

Je verzameling

Kaart en activiteiten

In de app vind je ook plattegronden van alle zes verdiepingen van het depot, plus een overzicht van wat er op de dag van je bezoek in het depot te doen is. Met deze agenda kun je bijvoorbeeld een rondleiding boeken. 

Kaart en activiteiten

Tip: download de app thuis

Download de app voor je bezoek en bekijk alvast alle opties. In het depot hoef je de app dan alleen nog maar te openen om direct te beginnen.

Tip: Neem je oortjes mee naar het depot

Neem je oortjes mee naar het depot om de audio- en videobestanden in de app te kunnen beluisteren zonder gestoord te worden of anderen te storen.

Feedback of vragen?

Stuur een mail naar info@boijmans.nl.
Blij met de app? Laat dan een recensie achter in de appstore. Wij horen het graag!