Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Steun Boijmans

Een bezoek aan Museum Boijmans Van Beuningen is een reis door de geschiedenis van de westerse kunst. Sinds de oprichting in 1849 wordt de collectie regelmatig verrijkt met schenkingen van topniveau. Jaarlijks genieten honderdduizenden bezoekers, uit binnen- en buitenland, van de brede collectie, vele tentoonstellingen en activiteiten. Om dat succes voort te zetten is wetenschappelijk onderzoek, educatie, aankopen en restauratie onmisbaar. Schenkingen, sponsoring en nalatenschappen zijn hiervoor essentieel.

ANBI

Museum Boijmans Van Beuningen en de steunstichting Stichting Museum Boijmans Van Beuningen hebben alle twee de culturele ANBI-status. Ook de huisstichtingen Lucas van Leyden en Fonds Willem van Rede hebben deze status.

Meer informatie
Boijmans Genootschap

Het Boijmans Genootschap bestaat uit een groep fiscalisten, accountants, notarissen en advocaten die hun kennis en expertise delen met Museum Boijmans Van Beuningen.

Meer informatie
Fundraising Board

Sinds 2014 wordt Museum Boijmans Van Beuningen bijgestaan door de Fundraising Board; een groep ambassadeurs die haar kennis en netwerk inzet om het museum te ondersteunen.

Meer informatie