:host { --enviso-primary-color: #00BAFF; --enviso-secondary-color: #00BAFF; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Online tickets

Zelfstandig groepsbezoek

Wij vragen groepen bestaand uit 15 personen of meer om zich van tevoren aan te melden bij educatie@boijmans.nl.

Onderwijsgroepen die zelfstandig het depot willen bezoeken vragen wij ook zich van tevoren te melden bij educatie@boijmans.nl.

Groepsrondleidingen en bezoekersvoorwaarden

Wil je een rondleiding door het depot volgen? Klik dan HIER. Naast een ticket voor de groepsrondleiding is een toegangsticket voor het depot nodig.

Heb je gereserveerd met een pas? Vergeet niet om deze mee te nemen en te laten scannen. Ben je Rotterdampashouder, klik dan hier voor de voorwaarden en het aanvragen van de kortingscode.

Bij het bezoeken van Depot Boijmans Van Beuningen ga je akkoord met de bezoekersvoorwaarden, deze kun je hier lezen. Depot Boijmans Van Beuningen is toegankelijk voor iedereen.

Klantenservice tickets

Klantenservice tickets

Heb je een vraag over jouw tickets? Neem dan contact op met de klantenservice van onze ticketpartner Enviso via boijmans@enviso.io of 010-3116610

Kun je toch niet komen?

Mocht je het geboekte tijdslot door omstandigheden niet kunnen halen, wijzen wij je er graag op dat het omboeken van het ticket zeer eenvoudig is via 010-3116610 of boijmans@enviso.io

Let op: Voor iedere annulering en no-show betalen wij kosten die we natuurlijk liever voor kunst, onderzoek en educatie gebruiken.