:host { --enviso-primary-color: #FF8A21; --enviso-secondary-color: #FF8A21; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Groepsrondleiding

Tijdens een rondleiding bezoek je het gebouw met een kunstdocent. Je ziet de kunstwerken van dichtbij en komt meer te weten over het beheer en behoud van een collectie. Onderaan deze pagina boek je een tijdslot voor een rondleiding. Per groep van maximaal 13 personen voor een rondleiding van 60 minuten.

Rondleidingen zijn ook beschikbaar in het Engels, Duits of Frans. Nadat u de rondleiding heeft geboekt, kan je hiervoor een bericht sturen naar educatie@boijmans.nl met daarin de gegevens van je boeking (naam, datum en het tijdstip van de geboekte rondleiding + gewenste taal). Voor Engels, Duitse en Franse tours is geen garantie dat er een gids beschikbaar is op het geboekte tijdstip vanwege de beschikbaarheid van gidsen die deze talen spreken

De groepsrondleiding kan door minimaal 1 persoon geboekt worden tot een maximum van 13 personen. De prijs blijft echter hetzelfde.

Lees dit voor het plannen van het bezoek.

In het Depot kunnen groepsbezoeken en rondleiding uitsluitend plaatshebben onder begeleiding van een rondleider van Depot Boijmans Van Beuningen. Het geven van eigen rondleidingen in het depot is niet toegestaan.

Let op: een groepsrondleiding is exclusief entreeticket. Deze moet naast het groepsticket worden aangeschaft. Je kan maximum met 3 groepen van 13 personen tegelijkertijd het depot bezoeken. Boek je rondleiding tenminste 21 dagen van tevoren.

Widget Tijdslot Museum Regulier

Per groepsticket maximaal 13 entreetickets

Selecteer hieronder de tickets