:host { --enviso-primary-color: #FF8A21; --enviso-secondary-color: #FF8A21; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Open Dag Depot 2023

Op zaterdag 23 september 2023 zwaaien de deuren van Depot Boijmans Van Beuningen open voor iedereen die een bezoek wil brengen. Tijdens deze Open Dag Depot 2023 biedt Depot Boijmans Van Beuningen rondleidingen, kunst en workshops. We willen iedereen die van het museum, het Depot en de collectie houdt welkom heten bij de start van het culturele seizoen. Er is geen ticket nodig en mensen hoeven geen tijdslot te boeken.

De Open Dag Depot 2023 vindt plaats gedurende de reguliere openingstijd van het Depot: van 11 uur tot 17 uur. Het museum zorgt voor een maximum aantal rondleiders, die bezoekers in groepen aan de hand kunnen nemen om zo het gebouw en de architectuur te verkennen. Hiervoor hoef je je niet op te geven. Uiteraard kunnen mensen ook zonder rondleiding een bezoek brengen. Honderden kunstwerken uit de museumcollectie zijn te zien verspreid door het gebouw. Voor kinderen is er een speciaal educatief programma. Verder is er muzikale programmering.

Verschillende presentaties zijn geopend op deze zaterdag. Zoals de Hoogtepunten (schilderwerk van o.a. Basquiat, Bosch, Kandinsky en Morisot) en de nieuwe presentatie Kunst tussen de ruïnes. Deze laatste presentatie biedt schilderijen en tekeningen uit de collectie die het verhaal vertellen van Rotterdamse kunstenaars tijdens de Tweede Wereldoorlog. De bovenste verdieping, met restaurant Renilde en een panoramisch uitzicht op de skyline van Rotterdam, is natuurlijk geopend.

Praktische informatie

  • Locatie: Depot Boijmans Van Beuningen, Museumpark 24, Rotterdam;
  • Tijd: 11.00 - 17.00 uur;
  • Geen ticket nodig, iedereen is welkom!

Programma

Programmering voor 23 september volgt.