Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top
MBO Alle niveaus

Zelfstandig bezoek

Duur
1h 0m
Prijs v.a.
€ 0,00

Liever zelf met de leerlingen op pad in het museum? Meld je dan aan voor een zelfstandig bezoek.

Bij een zelfstandig bezoek wordt minimaal 1 begeleider per 10 leerlingen verwacht.

In verband met de renovatie van het museumgebouw vanaf 27 mei 2019 is tot deze periode slechts een gedeelte van het museum te bezoeken. Voor museumlessen houden wij een boekingstermijn aan van 21 dagen. Liever zelf op stap met de studenten? Meld je dan aan voor een zelfstandig bezoek, hiervoor hanteren wij een reserveringstermijn van 7 dagen. Tot 27 mei is een opstelling van de hoogtepunten van de vaste collectie te zien en de tentoonstellingen ‘Nederland ⇄ bauhaus - pioniers van een nieuwe wereld’ en ‘Co Westerik – Dagelijkse verwondering’.

Boijmans in de klas
Tijdens de renovatieperiode houden we de collectie graag zichtbaar, bekend en levendig onder scholieren. Boijmans gaat daarom naar de scholen toe in plaats van andersom. Voor primair en voortgezet onderwijs in de regio Rotterdam is het mogelijk om vanaf schooljaar 2019-2020 ‘Boijmans in de klas’ lessen online te boeken. Neem voor meer informatie, vragen of bij interesse alvast contact op met de afdeling educatie via educatie@boijmans.nl.

 

Contact

Vragen over een groepsbezoek, activiteit of reservering? Specifieke wensen voor een rondleiding? Neem dan contact op met onze planner (telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur).

Tahnee Fraser
Tahnee Fraser Planner