Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top
MBO Alle studierichtingen

Van KIJKEN naar ZIEN

Duur
1h 0m
Prijs v.a.
€ 60,00

Studenten worden tijdens dit programma aan de hand van activerende opdrachten uitgedaagd om verder en kritischer te kijken, woorden te vinden voor wat ze zien en met elkaar in gesprek te gaan.

Dit programma is ontwikkeld in samenwerking met uitgever Codename Future (o.a. van de MBO burgerschapsmethode 'De maatschappij dat ben JIJ'). Vraag hier het gratis voorbereidend lesmateriaal aan.

Dit programma maakt deel uit van de programmaregeling ‘Kunsteducatie voor mbo’ers’, een initiatief van Fonds 21 om culturele instellingen te stimuleren kwalitatief en toegankelijk aanbod te ontwikkelen voor jongeren die een mbo-opleiding volgen. Het programma is mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van Fonds 21, Van Leeuwen van Lignac Stichting, Ars Donandi + W.J.O. de Vries en Tomenco Management en Consultancy.

In verband met corona is er voor dit programma een digitale versie ontwikkeld. 

Van KIJKEN naar ZIEN coronaproof

Contact

Vragen over activiteiten of boekingen? Specifieke wensen voor een (onderwijs)programma? Neem dan contact op met onze planner (telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur).

Tahnee Fraser
Tahnee Fraser Planner