Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top
MBO Alle studierichtingen

Van KIJKEN naar ZIEN

Duur
1h 15m
Prijs v.a.
€ 60,00
Locatie
Wereldmuseum

Studenten worden tijdens dit programma aan de hand van activerende opdrachten uitgedaagd om verder en kritischer te kijken, woorden te vinden voor wat ze zien en met elkaar in gesprek te gaan.

Dit programma is ontwikkeld in samenwerking met uitgever Codename Future (o.a. van de MBO burgerschapsmethode 'De maatschappij dat ben JIJ'). Vraag hier het gratis voorbereidend lesmateriaal aan.

Vanaf 10 september 2019 vindt dit programma plaats in de ‘Boijmans bij de Buren’ tentoonstelling in Wereldmuseum Rotterdam, op loopafstand van Museum Boijmans Van Beuningen.

Dit programma maakt deel uit van de programmaregeling ‘Kunsteducatie voor mbo’ers’, een initiatief van Fonds 21 om culturele instellingen te stimuleren kwalitatief en toegankelijk aanbod te ontwikkelen voor jongeren die een mbo-opleiding volgen. Het programma is mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van Fonds 21, Van Leeuwen van Lignac Stichting, Ars Donandi + W.J.O. de Vries en Tomenco Management en Consultancy.

Bekijk onderstaande video voor een impressie van het programma:

Video: Van KIJKEN naar ZIEN

Mede mogelijk gemaakt door

Contact

Vragen over activiteiten of boekingen? Specifieke wensen voor een (onderwijs)programma? Neem dan contact op met onze planner (telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur).

Tahnee Fraser
Tahnee Fraser Planner