Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top
MBO Alle studierichtingen

Van KIJKEN naar ZIEN

Duur
1h 30m
Prijs v.a.
€ 60,00

Studenten worden tijdens dit programma aan de hand van activerende opdrachten uitgedaagd om verder en kritischer te kijken, woorden te vinden voor wat ze zien en met elkaar in gesprek te gaan.

Dit programma is ontwikkeld in samenwerking met uitgever Codename Future (o.a. van de MBO burgerschapsmethode 'De maatschappij dat ben JIJ'). Vraag hier het gratis voorbereidend lesmateriaal aan.

Vanaf 10 september 2019 vindt dit programma plaats in de ‘Boijmans bij de Buren’ tentoonstelling in Wereldmuseum Rotterdam, op loopafstand van Museum Boijmans Van Beuningen.

Dit programma maakt deel uit van de programmaregeling ‘Kunsteducatie voor mbo’ers’, een initiatief van Fonds 21 om culturele instellingen te stimuleren kwalitatief en toegankelijk aanbod te ontwikkelen voor jongeren die een mbo-opleiding volgen. Mede dank zij de steun van Fonds 21, Van Leeuwen van Lignac Stichting, Ars Donandi + W.J.O. de Vries en Tomenco Management en Consultancy kunnen we in studiejaar 2018-2019 dit programma tegen een gereduceerde tarief (inclusief entree) aanbieden.

Bekijk onderstaande video voor een impressie van het programma:

In verband met de renovatie van het museumgebouw (vanaf 27 mei 2019) is tot deze periode slechts een gedeelte van het museum te bezoeken. Voor museumlessen houden wij een boekingstermijn aan van 21 dagen.
Liever zelf op stap met de studenten? Meld je dan aan voor een zelfstandig bezoek, hiervoor hanteren wij een reserveringstermijn van 7 dagen. Tot 27 mei is een opstelling van de hoogtepunten van de vaste collectie te zien en de tentoonstellingen ‘Nederland ⇄ bauhaus - pioniers van een nieuwe wereld’ en ‘Co Westerik – Dagelijkse verwondering

Video: Van KIJKEN naar ZIEN

Mede mogelijk gemaakt door

Contact

Vragen over een groepsbezoek, activiteit of reservering? Specifieke wensen voor een rondleiding? Neem dan contact op met onze planner (telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur).

Tahnee Fraser
Tahnee Fraser Planner