:host { --enviso-primary-color: #00BAFF; --enviso-secondary-color: #00BAFF; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Boijmans Backstage

Tijdens Boijmans Backstage krijg je een extra kijkje achter de schermen en kijk je mee over de schouder van een medewerker in het depot. Denk aan een bezoek aan de in- en uitpakruimte met een van onze Art Handlers, een rondleiding door de klimaatruimtes met het hoofd van de technische dienst of een presentatie van een conservator over zijn of haar favoriete object uit de collectie.

 

Programma

 
Unpacking Boijmans: Nina, Julia & Pauline
Donderdag 2 februari | 14:15 - 15:00
 
Hoe is de museumcollectie van Boijmans verbonden aan het koloniale- en slavernijverleden? Dit wordt onderzocht in Unpacking Boijmans; één van de eerste onderzoeken die live op zaal plaatsvindt in samenwerking met bezoekers. Tijdens deze Boijmans Backstage zullen stagiaires Pauline, Nina en Julia over bevindingen vertellen die zij tot nu toe hebben gedaan. Bezoekers worden uitgedaagd om zelf kritisch naar de werken te kijken om zo een steentje bij te dragen aan het onderzoek.
 
De rondleiding start om 14:15 in het entreegebied. 
 
__________________________________________________________________________________________

ℹ️ - Zijn onderstaande tickets uitverkocht? Reserveer dan je kaartje op de dag zelf in het entreegebied.