:host { --enviso-primary-color: #00BAFF; --enviso-secondary-color: #00BAFF; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Stichting MKB Rotterdam Rijnmond

Samen sterker ondernemen. Het midden- en kleinbedrijf is de drijvende kracht achter de Nederlandse economie. Samen durven we risico’s te nemen en creëren we banen. Daarom is het belangrijk dat we samen ondernemers faciliteren en er voor zorgen dat ze niet gehinderd worden door tal van onduidelijke en/of overbodige regels. Daarom is begin twintigste eeuw de Koninklijke Vereniging MKB-Nederland opgericht door ondernemers. Met als missie, ‘bijdragen aan een kansrijk ondernemersklimaat’. Deze onderschrijven we als MKB Rotterdam Rijnmond nog dagelijks. Het zijn jullie, de ondernemers, die onze koers bepalen, wij zijn de stem van inmiddels meer dan 800 leden en (netwerk)partners. En samen hebben wij een bereik van ruim 15.000 ondernemers in onze regio.

MKB-Nederland – Rotterdam Rijnmond oefent invloed uit op de landelijke, regionale en lokale overheid. Dankzij jouw aanmelding kunnen wij dit werk ook hier in de regio voortzetten. Wat mag je van ons verwachten: Belangenbehartiging, informatievoorziening en netwerken! MKB Rotterdam Rijnmond organiseert jaarlijks tientallen netwerkbijeenkomsten en workshops; laagdrempelig en met een hoge “gun- én funfactor”.

Waarom Boijmans

"MKB Rotterdam Rijnmond vertegenwoordigd ondernemers in de regio Rotterdam Rijnmond in alle branches. Vanuit de culturele sector in deze regio is Boijmans het absolute A-merk wat die branche als geen ander kan vertegenwoordigen en vormt met zijn gebouwen ook nog eens een boegbeeld voor de stad."

Pieter van Klaveren

Voorzitter

Tel.: 010 2620375
E-mail: Pieter.van.klaveren@mkb-rotterdam.nl

 

LinkedIn
Pieter van Klaveren

Yvette Huijsmans -Van Schie

Secretaris/Vice-voorzitter

Tel.: 06 41 51 95 21
E-mail: Yvette.huijsmans@mkb-rotterdam.nl

LinkedIn
Yvette Huijsmans -Van Schie
Favoriete kunstwerk

Favoriete kunstwerk

Peter Paul Rubens - De Triomftocht van Bacchus. "Het grootse, dramatische van dit werk met de bijzondere gedachten die er achter zit."