:host { --enviso-primary-color: #00BAFF; --enviso-secondary-color: #00BAFF; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Boijmans gehele herfstvakantie geopend

Tijdens de herfstvakantie - van 20 tot en met 28 oktober - is Museum Boijmans Van Beuningen iedere dag geopend. Ook op maandag 22 oktober, dan opent het museum extra de deuren.

Kom langs en bekijk het grootste overzicht van Rubens' olieverfschetsen van de afgelopen 65 jaar in de tentoonstelling 'Pure Rubens'. Of leer van de rol van Museum Boijmans Van Beuningen en zijn medewerkers ten tijde van de Tweede Wereldoorlog in de tentoonstelling 'Boijmans in de oorlog. Kunst in de verwoeste stad'. 

Kunst4Kids. Foto's: Fred Ernst.
Kunst4Kids. Foto's: Fred Ernst.

Activiteiten

Tijdens de herfstvakantie kunnen families iedere dag deelnemen aan gratis rondleidingen waarbij kinderen zich kunnen voorbereiden op het kopen van een kunstwerk bij Kunst4Kids. Op vrijdag 26 oktober vertelt kunsthistoricus Peter Thissen meer over het werk en het leven van Rubens tijdens de studiedag - er zijn nog kaarten beschikbaar. Iedere weekenddag is er een instaprondleiding door de tentoonstelling van Rubens - graag vooraf reserveren. En als onderdeel van het cross-overprogramma danst Shay Latukolan op 27 en 28 oktober tussen de werken van oude meester Rubens. 

Bekijk alle activiteiten