:host { --enviso-primary-color: #00BAFF; --enviso-secondary-color: #00BAFF; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Crossover performances Pure Rubens

Museum Boijmans Van Beuningen nodigt bij de tentoonstelling ‘Pure Rubens’ artiesten uit de dans-, muziek- en theaterwereld uit om zich te verdiepen in een verhaal dat Rubens heeft willen vertellen en vertolken dat op een eigentijdse manier.

Denk bijvoorbeeld aan een danser die het verhaal van Venus en de liefde vertaalt naar een choreografie, of een muzikant die een nummer laat horen waarin hij zich laat inspireren door het thema ‘kracht’ uit de schilderijen van Hercules.

Gedurende de hele tentoonstellingsperiode zijn er iedere zaterdag en zondag en iedere doordeweekse dag in de herfstvakantie en kerstvakantie, tussen 12:00 en 15:00 uur performances in de tentoonstelling. Naast een intensief crossoverprogramma zijn er ook lezingen, een introductiecursus, workshops modeltekenen, een familiedag en meer. Hieronder een overzicht van alle deelnemende artiesten.