:host { --enviso-primary-color: #00BAFF; --enviso-secondary-color: #00BAFF; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Museumpark Vriendendag

Op zondag 3 juli vindt de vijfde editie van de Museumpark Vriendendag plaats! En niet zomaar eentje namelijk de eerste Vriendendag in het nieuwe Depot Boijmans Van Beuningen. Een echte primeur dus! Ook dit jaar houden het Nieuwe Instituut, Het Natuurhistorisch, Museum Boijmans Van Beuningen, Chabot Museum, Huis Sonneveld en de Kunsthal weer open huis voor iedereen die als vriend bij een van de culturele instellingen betrokken is. Doe mee aan onze activiteiten en bezoek de diverse tentoonstellingen.

Programma Museum Boijmans Van Beuningen

We bedanken je graag voor jouw steun en betrokkenheid. We gaan graag met je over Daken en duiken de museumcollecties in op zoek naar Verborgen Schatten. Alvast geïnspireerd worden door een aantal hoogtepunten? Denk bijvoorbeeld aan: de schelpenzolder van het Natuurhistorisch, alles over het vernieuwde J.G. de Jong Monument in het Chabot Museum, bekijk de de Gispen Collectie van Huis Sonneveld, ervaar het spectaculaire roze zomerdak van het Nieuwe Instituut of bezoek het dak van de Kunsthal. Uiteraard nemen wij je graag mee in de collectie Boijmans tijdens een exclusieve rondleiding in of op Depot Boijmans Van Beuningen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor een tour in de ochtend of in de middag namelijk:

  • Dagdeel 1: 11.00-13.00 uur (vol)
  • Dagdeel 2: 13.30-16.00 uur (vol)
  • Vrij dagdeel 3: vanaf 16.30 uur is het mogelijk om aan te sluiten bij het programma van Het Podium: een indrukwekkend (roze) platform op het dak van het Nieuwe Instituut. Laat je het even weten als je langskomt in het aanmeldformulier?

Aanmeldformulier

Inschrijven kan via dit aanmeldformulier.

Contact

  • Angela Verschelling (PR en Projecten Chabot Museum): vrienden@chabotmuseum.nl
  • Claire Becks (Junior medewerker Development Kunsthal): vrienden@kunsthal.nl
  • Bente Spigt (Relatiemanager Het Nieuwe Instituut en Huis Sonneveld): b.spigt@hetnieuweinstituut.nl
  • Monique Fransen (Voorzitter Stichting Vrienden Het Natuurhistorisch): vrienden@hetnatuurhistorisch.nl
  • Annemijn Kluft (Junior Relatiemanager Vrienden en begunstigers Museum Boijmans Van Beuningen): vrienden@boijmans.nl