:host { --enviso-primary-color: #FF8A21; --enviso-secondary-color: #FF8A21; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top
11 July 2017

Win een Sleepover at Boijmans

Op zaterdag 2 september organiseert Museum Boijmans Van Beuningen in samenwerking met Hutspot een ‘Sleepover at Museum Boijmans Van Beuningen’. Maak kans op een overnachting in de tuin van het museum door te laten weten met welk kunstwerk uit de vaste collectie jij 24 uur zou willen doorbrengen.

De vaste collectie van Museum Boijmans Van Beuningen is nu in een totaal andere opstelling te zien. Gastconservator Carel Blotkamp bedacht een nieuwe indeling met meer dan 500 kunstwerken waarbij hij de bezoekers verleidt tot langer kijken. Hij wil ‘slow watching’ bevorderen.

Superprijs

De winnaar overnacht in innovatieve designtenten ontworpen door pop-up hotel To Many Places. Het reizende dinerconcept Pique_Unique organiseert die avond een private dinner, wat wordt gevolgd door een exclusieve avondrondleiding door het museum. Op deze manier kun je, na sluitingstijd, uitgebreid en in alle rust kennis maken met jouw favoriete kunstwerk.

Hoe kans maken?

Laat op social media weten met welk kunstwerk jij 24 uur zou willen doorbrengen door #hutspotxboijmans te gebruiken en @hutspot en @boijmans te taggen in het bericht/foto. Gebruik je geen social media? Ook dan kun je kans maken! Stuur jouw inzending per post naar het museum: Afdeling Marketing en Communicatie, o.v.v. Sleepover at Boijmans, Postbus 2277, 3000 CG Rotterdam. De uiterlijke inzenddatum is 11 augustus 2017. Er worden drie winnaars gekozen die allemaal één logé mogen meenemen.

Over Hutspot:

Museum Boijmans Van Beuningen organiseert de 'Sleepover at..' met Hutspot. Hutspot is een lifestyle winkel met vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Het doel van de initiatiefnemers is een platform te bieden aan jong creatief talent, ondernemers, designers en kunstenaars. Het concept voor de winkels werkt als volgt: Hutspot zoekt naar nieuwe en interessante merken, kunstenaars en ondernemers die in de winkel de kans krijgen om hun producten te exposeren/verkopen. Hutspot is opgericht in mei 2012. Dit is de derde ‘Sleepover at..’ die de conceptstore Hutspot organiseert. Eerder was er al een samenwerking met FOAM en Eye Filmmuseum in Amsterdam.