:host { --enviso-primary-color: #FF8A21; --enviso-secondary-color: #FF8A21; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top
4 June 2021

Inhuizing in de media

Op dinsdag 1 juni waren Nederlandse en internationale media uitgenodigd om van dichtbij te bekijken hoe de depot-inhuizing van de collectie in elkaar steekt. In de dagen die volgden stonden kranten vol met mooie items over deze grote operatie.

Onder meer een paginagroot artikel in de Volkskrant, een foto in Telegraaf en fijne stukken in het AD en in het NRC waren het resultaat van deze persontvangst tijdens de inhuizing van Depot Boijmans Van Beuningen. Naast deze en vele andere geschreven Nederlandse aandacht, was ook radio en tv van de partij. Het 20 uur NOS journaal bracht een uitgebreid item over de verhuizing, net als RTV Rijnmond en het NPO radio programma ‘Met het oog op Morgen’, waar Sjoerd Voss, de man achter de verhuizing aan het woord kwam. Ook de internationale media waren van de partij. Het Duitse tv-station ZDF filmde, verschillende Chinese media schreven en ook internationale kunstwebsites lieten de verhuizing niet voorbijgaan.

De artikelen die verschenen zijn in binnen- en buitenlandse media, zijn te lezen via onderstaande button.