:host { --enviso-primary-color: #FF8A21; --enviso-secondary-color: #FF8A21; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Partners Depot Boijmans Van Beuningen

Depot Boijmans Van Beuningen is een prachtig voorbeeld van een unieke publiek-private samenwerking. De initiatiefnemers zijn de gemeente Rotterdam, Museum Boijmans Van Beuningen en Stichting De Verre Bergen. Stichting De Verre Bergen is een filantropische organisatie die zich sinds 2011 inzet voor een sterker en beter Rotterdam.

Een nieuw depotgebouw vraagt een forse investering. Zeker een depot dat voor bezoekers toegankelijk is. De collectie delen met het publiek vraagt om extra investeringen op het gebied van klimaatbeheersing, beveiliging, horeca, routing etcetera. De kosten voor de bouw zijn gedekt door de Gemeente Rotterdam en Stichting De Verre Bergen. Het was de genereuze schenking van Stichting De Verre Bergen die het mogelijk maakte om het depot voor publiek toegankelijk te maken.

De inrichting van het gebouw is ronduit spectaculair. Een bezoek aan Depot Boijmans Van Beuningen wordt dan ook een onvergetelijke ervaring. Om deze inrichting te financieren, is het museum de wervingscampagne ‘Bouw mee’ gestart onder particulieren, fondsen en bedrijven.

Wij zijn alle partners en Grondleggers zeer dankbaar voor hun onmisbare steun:

Contact

Wil je meer weten over de verschillende manieren om het museum of het depot te steunen?

Neem dan vrijblijvend contact op.

Minke van Hooff
Minke van Hooff Hoofd Relatiebeheer en filantropie
+31 (10) 44.19.478 hooff@boijmans.nl