:host { --enviso-primary-color: #00BAFF; --enviso-secondary-color: #00BAFF; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Bouw mee

Wil je ook onderdeel uitmaken van het eerste publiektoegankelijke kunstdepot ter wereld? Dat kan nog steeds!

Met jouw steun kunnen we van Depot Boijmans Van Beuningen meer maken dan een geweldig gebouw dat een fantastische collectie huisvest. Veel meer.

Iedere bijdrage wordt gebruikt voor projecten waarmee het depot nog leuker en interessanter wordt om te bezoeken. Denk aan een speciale app waarmee je zelfstandig kunt dwalen door het gebouw of een filmzaal waar je kunt genieten van de films uit de collectie.

Bouw je met ons mee?

Al €11 miljoen (85%) samengebracht

Iedere bijdrage is waardevol voor de realisatie van dit bijzondere project. Je kunt eenmalig een bedrag overmaken, de enige echte Depot Boijmans Van Beuningenpuzzel kopen of één van de spiegelende panelen van het depot adopteren.

Doneer vrijblijvend en eenmalig

 

 

Geef met ons de toekomst vorm

Met jouw steun kunnen we van het depot meer maken dan een geweldig gebouw dat een fantastische collectie huisvest. Veel meer. We nodigen je uit om samen met ons de toekomst vorm te geven!

Word Grondlegger

In deze spannende periode waarin we een wereldprimeur ontwikkelen, heb je de kans om met jouw ondersteuning blijvend herdacht te worden. Schenkers die € 50.000 of meer toezeggen, verwerven daarmee de eervolle titel van Grondlegger en krijgen hiervoor naamsvermelding in een speciaal deel van de ontvangsthal.

Verbind jouw naam aan Depot Boijmans Van Beuningen

Het depot heeft straks een breed scala aan uiterst zichtbare, drukbezochte ruimtes. Dit biedt je een unieke kans om als schenker langdurige erkenning te krijgen: je kunt jouw naam aan zo’n ruimte verbinden. Deze mogelijkheden beginnen bij € 75.000.

Draag bij aan het endowment

Bijdragen aan het endowment betekent bijdragen aan de eeuwigheid. Via het endowment wordt er gebouwd aan een structureel vermogen. Het jaarlijkse rendement hiervan wordt ingezet voor de zorg voor de collectie, educatieprojecten of kunstaankopen.

Financieel bijdragen

Wil je meer informatie over hoe je financieel kunt bijdragen aan de realisatie van deze wereldpremière in Rotterdam? Of wil je jouw schenkingswensen bespreken? Neem dan contact op met Minke van Hooff, hoofd Relatiebeheer en Filantropie: 010 44 19 478, hooff@boijmans.nl.

Ook als je niet in Nederland woont, kun je bijdragen aan Depot Boijmans Van Beuningen en mogelijk ook fiscaal voordeel genieten.

Als bedrijf of stichting wil je mogelijk direct aan het museum schenken. Wij kunnen je hierbij helpen! 

Schenken vanuit de VS met fiscaal voordeel

Als inwoner van de VS kun je met optimaal fiscaal voordeel schenken via de King Baudouin Foundation United States (KBFUS) waarmee wij een samenwerking zijn aangegaan. De KBFUS is vrijgesteld van belasting en heeft een 501 ( c)(3) status. Museum Boijmans Van Beuningen staat bij KBFUS geregistreerd als ‘the American Friends of the Museum Boijmans van Beuningen’.

Voor vragen kunt u KBFUS op de volgende wijze benaderen:
www.KBFUS.org
10 Rockefeller Plaza, 16th Floor, New York, NY 10020
info@kbfus.org
+1 (212) 713-7660

Contact

Wil je meer weten over de verschillende manieren om het museum of het depot te steunen?

Neem dan vrijblijvend contact op.

Minke van Hooff
Minke van Hooff Hoofd Relatiebeheer en filantropie
+31 (10) 44.19.478 hooff@boijmans.nl