Previous Next Facebook Instagram Twitter Back to top
Rondleiding

Boijmans Backstage

elke eerste woensdag van de maand

Duur
0h 30m
Prijs v.a.
€ 0,00

Een kijkje achter de schermen van het museum. Iedere eerste woensdag van de maand opent het museum deuren die normaal gesproken gesloten blijven. Een van onze medewerkers laat u zien hoe het museum werkt. Neem een kijkje in de luchtkanalen of de toren, maak mee hoe een kunstwerk ingepakt wordt of leer meer over het schoonmaken van een object.

woensdag 4 april

Martine Blijdorp is projectleider van het Kinderbestuur van Museum Boijmans Van Beuningen. Het museum stelt voor een periode van in ieder geval vier jaar een kinderbestuur aan, dat meedenkt over het beleid, programmering en identiteit van het museum. In deze Boijmans Backstage ontmoet je Martine en maak je kennis met leden van het Kinderbestuur.

Let op: anders dan de gebruikelijke tijd van Boijmans Backstage, vindt deze editie plaats van 13.00 - 13.30 uur.

Boijmans Kinderbestuur
Boijmans Kinderbestuur

woensdag 2 mei

Wout Braber is hoofd Huisvesting & Onderhoud bij Museum Boijmans van Beuningen en vertelt tijdens Boijmans Backstage over de bouw van het nieuwe Depot Boijmans Van Beuningen dat in het najaar van 2020 klaar zal zijn. Voor meer informatie over de bouw van Het Depot, kunt u het speciale magazine het Depot Journaal lezen. In deze zes delige serie kunt u de complete bouw van Het Depot op de voet volgen.

Foto: Rob Glastra Fotografie
Foto: Rob Glastra Fotografie

woensdag 6 juni

Wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij het opbouwen van een tentoonstelling? Tijdens de opbouw van één van de nieuwe tijdelijke tentoonstellingen, geven Bob van Lieshout, Hoofd technische dienst, en de projectleider van de tentoonstelling, u een kijkje achter de schermen.