Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top
Rondleiding

Boijmans Backstage

elke eerste woensdag van de maand

Duur
0h 30m
Prijs v.a.
€ 0,00

Een kijkje achter de schermen van het museum. Iedere eerste woensdag van de maand van 12.30 tot 13.00 uur opent het museum deuren die normaal gesproken gesloten blijven. Een van onze medewerkers laat u zien hoe het museum werkt. Neem een kijkje in de luchtkanalen of de toren, maak mee hoe een kunstwerk ingepakt wordt of leer meer over het schoonmaken van een object.

18 oktober | 16.00 - 16.30

Om het jaar organiseert Fieke Dieleman, Programmeur Activiteiten en Evenementen, de verkooptentoonstelling Kunst 4 Kids. Deze week zal zij vertellen over de organisatie van dit evenement waar kinderen van 5 tot 18 jaar krijgen de kans om een écht kunstwerk te kopen.

7 november 12.30 - 13.00

Bezoekers van museum Boijmans van Beuningen zijn vaak verrast door de rijkdom en veelzijdigheid van de collectie. Regelmatig is deze collectie ook in het buitenland te bewonderen. Sandra Tatsakis, Hoofd Internationale Tentoonstellingen, zal in deze Boijmans Backstage vertellen hoe dit proces in zijn werk gaat.

5 december | 12.30 - 13.00

'De registar is de spin in het web van de organisatie'. Maar wat zijn de werkzaamheden van een registar precies? Nora Leijen is Registrar Toegepaste kunst en vormgeving en zal spreken over haar functie als Registrar in Museum Boijmans van Beuningen en uitleggen waar ze op het moment mee bezig is.