:host { --enviso-primary-color: #FF8A21; --enviso-secondary-color: #FF8A21; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Nalaten

Geef uw liefde voor kunst door aan de volgende generatie.

Herinnert u zich nog uw eerste bezoek aan het museum? Kwam u er als kind, was het een kunstwerk dat indruk maakte, werd u geraakt door een boeiend verhaal? In het museum komen vele herinneringen samen: het is een ontmoetingsplek waar generaties bezoekers elkaar vinden. Een plek om te behouden en door te geven aan de generaties na ons. Een bijzondere manier om uw liefde voor kunst door te geven is door het museum in uw testament op te nemen.

Vraag vrijblijvend de brochure op

Hierin vindt u alle informatie over nalaten aan Museum Boijmans Van Beuningen.

Laat mijn gegevens achter

Het formulier is succesvol verstuurd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Er is iets misgegaan, onze excuses voor het ongemak. Probeer het later nog eens.

Advies van een deskundige

Als u advies wenst van een onafhankelijke deskundige, dan kunt u contact opnemen met een van de kantoren die bekend zijn met het museum via het Boijmans Genootschap. De statutaire naam van het museum is: Stichting tot Beheer Museum Boijmans Van Beuningen.