:host { --enviso-primary-color: #FF8A21; --enviso-secondary-color: #FF8A21; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Boijmans Basis Fonds

Een gift aan het Basis Fonds blijft voor altijd bijdragen aan het museum.

Het museum is altijd in beweging. En zal dat blijven ook. Om die continue beweging in stand te houden, is het Boijmans Van Beuningen Basis Fonds opgericht. Het Basis Fonds is een zelfstandige stichting met een eigen bestuur. Het doel van de stichting is om een structureel eigen vermogen op te bouwen. Het rendement van dit vermogen wordt ingezet op het gebied van aankopen, educatie, restauraties en tentoonstellingen. Een bijdrage aan het fonds wordt op lange termijn geïnvesteerd en alléén het rendement wordt besteed.

Ter gelegenheid van het 175-jarig bestaan van het museum in 2024 zijn Certificaten van Participatie beschikbaar gesteld ter waarde van € 12.500 per stuk. Als periodieke gift is dat € 2.500 per jaar. Het certificaat is het bewijs dat een gift onderdeel uitmaakt van het vermogen van het Boijmans Basis Fonds. Doet u mee?

Cultureel Dividend
Een gift geeft gedurende vijf jaar een bijzondere opbrengst: Cultureel Dividend. Dit houdt in dat u uitgenodigd wordt voor:

  • de jaarlijkse ontvangst: een bijeenkomst in het Depot of in het museum, met informatie over projecten die dankzij het Basis Fonds gerealiseerd worden;
  • het jaarlijkse Kring Van Eyck Feest;
  • openingen en andere events, zoals de jaarlijkse Museumpark Vriendendag;
  • de viering van het 175-jarig bestaan in 2024.

Participeer in het Boijmans Basis Fonds

Wilt u meedoen? Neem vrijblijvend contact op met Sophie Rietveld, Relatiemanager begunstigers: 010-4419 684 of rietveld@boijmans.nl.

Meer weten?

Wij vertellen graag over de mogelijkheden.

Laat mijn gegevens achter

Het formulier is succesvol verstuurd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Er is iets misgegaan, onze excuses voor het ongemak. Probeer het later nog eens.