:host { --enviso-primary-color: #FF8A21; --enviso-secondary-color: #FF8A21; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

'De afbreekeconomie’: kapot maken in de strijd voor een beter leven

Op 14 en 15 december 2020 werd de tentoonstellingsruimte in de Kathedraal van Atelier Van Lieshout omgebouwd tot een filmset. Hier werd in twee dagen tijd de tentoonstelling ‘De afbreekeconomie’ van Boijmans Van Beuningen online opgenomen. De Online tentoonstelling is te zien sinds het voorjaar van 2021 tot en met december 2021. ‘De afbreekeconomie’ gaat over een alternatieve economie die breekt met het fossiele tijdperk. Het verbeeldt de overgang van de fossiele economie naar een bio-based economie gezien door de ogen van twee ontwerpers en een kunstenaar: Studio Klarenbeek & Dros, Koehorst in ‘t Veld en Atelier Van Lieshout.

De tentoonstelling is samengesteld door conservator Annemartine van Kesteren en het concept voor de online omgeving is bedacht en uitgevoerd samen met Koehorst in ’t Veld en filmmaker Roel van Tour. ‘De afbreekeconomie’ is gerealiseerd met steun van het Mondriaan Fonds en het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.

Lees meer over dit project.

Wil je samen met ons het verschil maken?

Graag bespreken we de mogelijkheden.

Laat mijn gegevens achter

Het formulier is succesvol verstuurd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Er is iets misgegaan, onze excuses voor het ongemak. Probeer het later nog eens.