:host { --enviso-primary-color: #00BAFF; --enviso-secondary-color: #00BAFF; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Online tickets

Zelfstandig groepsbezoek

Wij vragen groepen bestaand uit 15 personen of meer om zich van tevoren aan te melden bij educatie@boijmans.nl.

Onderwijsgroepen die zelfstandig het depot willen bezoeken vragen wij ook zich van tevoren te melden bij educatie@boijmans.nl.

Groepsrondleidingen en bezoekersvoorwaarden

Wil je een rondleiding door het Depot volgen? Klik dan HIER. Naast een ticket voor de groepsrondleiding is een toegangsticket voor het Depot nodig.

Heb je gereserveerd met een pas? Vergeet niet om deze mee te nemen en te laten scannen. Ben je Rotterdampashouder, klik dan hier voor de voorwaarden en het aanvragen van de kortingscode.

Bij het bezoeken van Depot Boijmans Van Beuningen ga je akkoord met de bezoekersvoorwaarden, deze kun je hier lezen. Depot Boijmans Van Beuningen is toegankelijk voor iedereen.

*Op 25 juni krijgen deelnemers van het ELLE Decoration Trend Event gratis toegang tot het depot op vertoon van een deelnamebewijs en een geboekt tijdsslot via de onderstaande ticketlink.  

Klantenservice tickets

Klantenservice tickets

Heb je een vraag over jouw tickets? Neem dan contact op met de klantenservice van onze ticketpartner Enviso via boijmans@enviso.io of 010-3116610