:host { --enviso-primary-color: #00BAFF; --enviso-secondary-color: #00BAFF; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Zomercampus010

Zomercampus010
Vond plaats op: 22 en 29 juli, 5 en 12 augustus
Voor deelnemende leerlingen van Zomercampus 010 (inschrijving via www.zomercampus010.nl)
Leeftijd: 6 t/m 12 jaar

In het kader van Zomercampus010 verzorgde Museum Boijmans Van Beuningen lessen in het Huis van de Wijk (Hillevliet 90). Zomercampus010 is bedoeld voor alle Rotterdamse kinderen die een leuke, leerzame zomer willen hebben en na de periode van quarantaine wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zo kunnen de leerlingen straks weer vol vertrouwen aan het nieuwe schooljaar beginnen!
Aan de hand van het beroemde schilderij ‘De toren van Babel’ keken de leerlingen onder leiding van een museumdocent naar kunst, leerden ze hierover te praten en gingen ze aan het eind van de les zelf creatief aan de slag.
Als kers op de taart mochten de leerlingen van Zomercampus010 meewerken aan een nieuwe muurschildering in het Boijmans-lokaal, waar momenteel door kunstenaar Vince Blok aan gewerkt wordt.