:host { --enviso-primary-color: #00BAFF; --enviso-secondary-color: #00BAFF; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top
4 November 2022

Week van het nalaten

Wat laat jij na aan de Rotterdamse kunst & cultuur? Tot en met 6 november vindt de tweede Week van Nalaten aan Cultuur plaats. Deze week was de aftrap van de nieuwe campagne van Ikwashier010, die loopt tot en met december. Van advertenties in kranten, week- en maandbladen, tot posters in de openbare ruimte en spotjes op Rijnmond, je komt Ikwashier010 overal tegen! Een initiatief waar Boijmans Van Beuningen graag onderdeel van is. 

Rotterdam bruist!

Door alle verschillende culturele instellingen die Rotterdam rijk is. Dat is iets om trots op te zijn en iets om te behouden. Juist voor toekomstige generaties. Wil je de liefde voor Rotterdam, de kunst en cultuur en Boijmans Van Beuningen doorgeven? Dat kan onder andere door Boijmans op te nemen in je testament. Via de onderstaande button vind je meer informatie over nalaten aan kunst en cultuur. Geef de liefde voor cultuur door en zorg ervoor dat Rotterdammers ook in de toekomst geïnspireerd en verwonderd blijven. 'Ik was hier' is een initiatief van samenwerkende Rotterdamse kunst- en cultuurinstellingen.

Hoe werkt nalaten?

Meer informatie