:host { --enviso-primary-color: #FF8A21; --enviso-secondary-color: #FF8A21; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top
24 July 2020

Ticketverkoop nu gestart Boijmans Ahoy drive-thru museum

Van 1 tot en met 23 augustus vind je in Rotterdam een unieke samenwerking: een drive-thru tentoonstelling. De ticketverkoop is zojuist gestart, reserveer nu snel jouw tijdslot voor deze unieke belevenis!

Hal 1 van Rotterdam Ahoy, 10.000 m2 groot, is gevuld met ruim vijftig spraakmakende kunstwerken uit de collectie van Museum Boijmans Van Beuningen. En deze zijn alleen te bezichtigen vanachter de voorruit van een auto.

Deze tentoonstelling onderzoekt de grens tussen het menselijke zijn en de krachten van de natuur. Je rijdt veilig in je eigen auto en ervaart alles vanuit je eigen cocon. Maar eenmaal binnen in de show is er nog maar een richting en die is vooruit.

Praktische details

Van tevoren koop je online een ticket voor alle inzittenden van de auto. Je reserveert een tijdslot waarop je met de auto de tentoonstelling mag betreden. Binnen rijd je maximaal 5 kilometer per uur over het parcours. Onderweg kom je van alles tegen: videowerken, schilderijen, sculpturen, installaties. Wil je langer naar een kunstwerk kijken, parkeer dan even op een van de speciaal aangegeven parkeerplaatsen. Na ongeveer 45 minuten kom je de tentoonstelling weer uit. Wil je nog even napraten met de andere inzittenden van de auto, bezoek dan het wegrestaurant: nuttig een hapje en een drankje in jouw eigen auto of neem plaats op het terras.