:host { --enviso-primary-color: #FF8A21; --enviso-secondary-color: #FF8A21; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top
5 December 2017

Rondom de boom

Met Rondom de boom start Museum Boijmans Van Beuningen een nieuwe kersttraditie in de stad. Het binnenplein van het museum wordt een plek om een moment van samenzijn en ontmoetingen te creëren voor alle Rotterdammers - en niet-Rotterdammers - en hun diverse achtergronden. Het Rotterdamse ontwerpbureau NIGHTSHOP is gevraagd om deze eerste editie invulling te geven aan het overbekende symbool voor de feestdagen.

Vijf meter hoge witte kerstboom

Het duo heeft dit letterlijk opgevat: NIGHTSHOP kleurt de kerstboom op het binnenplein met stiften tak voor tak in. Ook de zeshonderd kerstballen worden ingekleurd. Van 12 december tot en met 22 december tussen 13.00 en 16.00 uur is het duo elke dag aanwezig en kan het publiek vragen stellen. Op vrijdag 22 december van 16.00 tot 19.00 uur is de feestelijke kick-off van 'Rondom de boom 2017'. De toegang is vanaf 16.00 uur gratis. Houd onze Instagram en Facebook in de gaten voor updates en een bijzonder inkijkje.