:host { --enviso-primary-color: #FF8A21; --enviso-secondary-color: #FF8A21; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top
17 July 2018

Meld je aan voor het derde Boijmans Kinderbestuur

Het schooljaar is voorbij en dat betekent dat het Boijmans Kinderbestuur is afgezwaaid. Voor komend schooljaar zoekt Museum Boijmans Van Beuningen kinderen in de basisschoolleeftijd die mee willen denken met het museum. Is dit iets voor jou? Lees snel meer!

Museum Boijmans Van Beuningen geeft sinds 2016 kinderen een stem in de dagelijkse gang van zaken in het museum. Boijmans heeft de ambitie om meer jonge bezoekers te trekken, en wie kunnen daar beter bij adviseren dan de doelgroep zelf? De leden van het Boijmans Kinderbestuur komen maandelijks bijeen voor een kijkje achter de schermen en om te praten over de toekomst van het museum.

Het afgelopen schooljaar heeft het tweede Boijmans kinderbestuur een missie en visie voor het museum opgesteld. Bekijk de video die zij hierover hebben gemaakt:

Doe mee!

Wil jij ook deel uitmaken van een kinderbestuur, een (school)jaar lang maandelijks meekijken achter de schermen van het museum en de medewerkers van het museum leren kennen en adviseren over wat voor kinderen leuk en interessant is? Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud en kom je uit Rotterdam? Meld je dan nu aan! Stuur je motivatie met een foto van jezelf naar kinderbestuur@boijmans.nl. Vergeet niet je naam, leeftijd, school en telefoonnummer te vermelden.

Belangrijke data op een rij

  • zondag 23 september 2018: uiterlijke inzenddatum sollicitatie.
  • woensdag 26 september 2018: tussen 14.00 en 16.00 uur: sollicitatiegesprekken.
  • woensdag 10 oktober 2018: eerste bijeenkomst van het nieuwe Boijmans Kinderbestuur.