:host { --enviso-primary-color: #FF8A21; --enviso-secondary-color: #FF8A21; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top
26 April 2018

Meivakantie in Boijmans

In de meivakantie (28 april t/m 6 mei 2018) is er in het museum van alles te doen voor de hele familie. Bij de tentoonstelling 'BABEL – Oude meesters terug uit Japan', zijn er dagelijks familierondleidingen en inloopworkshops. Ook kun je in een bouwplaats in de tentoonstelling je eigen Toren van Babel bouwen van verschillende materialen.

Familierondleidingen

Ontdek samen de tentoonstelling: dagelijks (met uitzonderingen van maandagen) is er van 13:00-14:00 uur een interactieve rondleiding. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen, reserveren voor de rondleiding is aanbevolen. 

Inloopworkshops BABEL

Er hangt een lege Toren van Babel in de Kunst Studio van drie meter hoog en vier meter breed die alle hulp nodig heeft, tussen 13:00-16:00 om de complete Toren van Babel te worden. Aan de hand van een materialenkaart kies je een aantal materialen en kleuren, waarmee jij je eigen onderdeel van de toren gaat maken.

Inloopworkshops BABEL

Kunst4Kids in de herfstvakantie

Opgelet. We krijgen verschillende vragen van bezoekers of 'Kunst4Kids' deze meivakantie weer is. De vorige edities vonden inderdaad plaats in de meivakantie maar de tweejaarlijkse tentoonstelling vindt dit jaar plaats in de herfstvakantie van 13 tot en met 28 oktober 2018. Noteer alvast in de agenda.

Deze speciale verkooptentoonstelling 'Kunst4Kids' is voor kinderen tussen de 5 en 18 jaar. Ouders hebben geen toegang tot de tentoonstelling, zodat kinderen op hun gemak een keuze kunnen maken en kiezen wat ze zelf mooi vinden. Als de kinderen eenmaal hun keuze hebben gemaakt, dan kunnen ze het kunstwerk meteen meenemen voor slechts €35. Voor Kunst4Kids worden 26 kunstenaars door het museum geselecteerd en gevraagd speciaal voor dit project een kunstwerk te maken. De kunstenaars krijgen de vrije hand en kunnen van alles maken: tekeningen, sculpturen, collage’s, etc.

Kunst4Kids foto: Fred Ernst
Kunst4Kids foto: Fred Ernst
Kunst4Kids: Fred Ernst
Kunst4Kids: Fred Ernst