:host { --enviso-primary-color: #FF8A21; --enviso-secondary-color: #FF8A21; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top
18 January 2022

De depotwinkel vanaf vandaag open en schoolklassen weer welkom in het depot

Nu winkels weer open zijn, opent ook de depotwinkel vanaf vandaag 10.00 uur de deuren voor winkelend publiek. De basismaatregelen, zoals de 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje, zijn natuurlijk van kracht.

Vanaf vandaag staat ook ons restaurant Renilde voor je klaar met een koffiebar in de entreehal van het depot. We serveren warme dranken, brownies en soepstengels. En vanaf woensdag wordt het menu uitgebreid met paté, ansjovis-uien taartje en een pompoen ricotta taartje uit de keuken van Jim de Jong. 

Onderwijsprogramma's in het depot weer mogelijk

Cultuureducatie in schoolverband wordt gezien als onderwijs en niet als publiek. Vanaf vandaag zijn schoolgroepen dan ook weer van harte welkom in het depot. Reserveren kan via de website

Alle werkzaamheden die komen kijken bij het beheer en onderhoud van een (kunst)collectie zijn in het depot te zien. Het hart van het indrukwekkende spiegelende gebouw bestaat uit een trappenhuis met zwevende vitrines die een dwarsdoorsnede van de collectie bevatten. Schoolgroepen kunnen meekijken met conserverings- of restauratiewerkzaamheden en verschillende werkruimtes bezoeken. In het educatieatelier kunnen ze verschillende workshops volgen en collectiestukken van nabij bekijken. We bieden in dit gloednieuwe gebouw verschillende onderwijsprogramma’s aan.

Bekijk hier het volledige onderwijsaanbod