:host { --enviso-primary-color: #FF8A21; --enviso-secondary-color: #FF8A21; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Boijmans met Gebaren

Tijdens de rondleiding Boijmans met Gebaren is er een stemtolk en/of schrijftolk aanwezig die vertaalt wat er in gebaren verteld wordt zodat de rondleiding geschikt is voor zowel mensen die doof of slechthorend zijn, als voor horende mensen. Depot Boijmans Van Beuningen organiseert instaprondleidingen en groepsrondleidingen. Boek hieronder je ticket.

Instaprondleidingen

Tijdens de rondleiding Boijmans met Gebaren is er een stemtolk en/of schrijftolk aanwezig die vertaalt wat er in gebaren verteld wordt zodat de rondleiding geschikt is voor zowel mensen die doof of slechthorend zijn, als voor horende mensen.

De instaprondleidingen (30 minuten) zijn elke tweede woensdag van de maand om 13.45 uur en 14.45 uur. Hiervoor koop je een entreeticket inclusief een plekje voor de instaprondleiding. Onder op deze pagina mogelijk.

Bij het reserveren heb je de keus uit 3 soorten tickets:

  1. Een entreeticket inclusief rondleiding
  2. Een entreeticket met studentkorting inclusief rondleiding
  3. Een entreeticket voor als je in het bezit bent van een kortingskaart (zoals museumkaart) en dus gratis naar binnen kan, inclusief rondleiding.
Beeld Tomas Mutsaers
Beeld Tomas Mutsaers

Groepsrondleidingen

Tijdens deze groepsrondleiding bezoek je het gebouw met een kunstdocent die het verhaal vertelt in gebaren. Je komt meer te weten over het beheer en behoud van een collectie en bezoekt een van de depotcompartimenten of ruimtes waar je zonder begeleiding niet mag komen. En dat alles in gebarentaal.

De groepsrondleidingen zijn te boeken op de volgende data:

17 maart 2024: 14:00-15:00
15 september 2024: 14:00-15:00

Bij het reserveren heb je de keus uit 3 soorten tickets:

  1. Een entreeticket inclusief rondleiding
  2. Een entreeticket met jongerenkorting inclusief rondleiding
  3. Een entreeticket voor als je in het bezit bent van een kortingskaart (zoals museumkaart) en dus gratis naar binnen kan, dan betaal je alleen voor de rondleiding. 
Depot Boijmans Van Beuningen