:host { --enviso-primary-color: #00BAFF; --enviso-secondary-color: #00BAFF; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

PwC.

Bij PwC in Nederland werken ongeveer 5.000 mensen die met elkaar samen organisaties en personen helpen om de waarde te creƫren waarnaar zij op zoek zijn. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.

PwC wil bijdragen aan het vertrouwen in de maatschappij en aan het oplossen van belangrijke problemen. Dat is onze ‘purpose’. Dit is de toetssteen voor de dingen die we doen of willen gaan doen. We dragen onze purpose intern en extern uit en gaan hierover in dialoog met onze stakeholders. Zij bepalen uiteindelijk of wij deze waarmaken.

Waarom Boijmans

"Boijmans is een uniek museum in een unieke stad. PwC verbindt zich graag aan Boijmans, omdat PwC zich realiseert hoe belangrijk cultuur is voor de leefbaarheid en economie in Rotterdam. Onze mensen wonen, werken en leven in de stad. Onze klanten bevinden zich in deze stad. Zonder een bloeiende cultuur geen bloeiende economie. Boijmans is de vaandeldrager van de cultuur in Rotterdam en heeft een leidende en inspirerende rol naar de gehele sector. En daarom verbindt PwC zich graag aan het museum."

Philip Vossenberg

Partner Tax en regioleider Zuidwest (kantoorvoorzitter)

Tel.: 06 22 95 34 75
E-mail: philip.vossenberg@pwc.com

Linkedin
Philip Vossenberg
Favoriete kunstwerk

Favoriete kunstwerk

Jheronimus Bosch, De Marskramer

"De Marskramer van Jheronimus Bosch, omdat Boijmans het enige museum in Nederland is dat überhaupt stukken van Jheronimus Bosch in zijn bezit heeft en omdat Bosch ons altijd enorm heeft aangesproken. Zijn fantasie, zijn durf in tijden van religieuze onverdraagzaamheid, zijn kleuren. Naar stukken van Bosch kun je blijven kijken."