:host { --enviso-primary-color: #00BAFF; --enviso-secondary-color: #00BAFF; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Havenbedrijf Rotterdam

Doel van het Havenbedrijf Rotterdam is de versterking van de concurrentiepositie van de Rotterdamse haven als logistiek knooppunt én industriecomplex van wereldniveau. Niet alleen in omvang, maar ook in kwaliteit.

Het Havenbedrijf is dan ook voortrekker in de transitie naar duurzame energie en zet in op digitalisering om de haven en handelsstromen nog efficiënter te maken. De twee kerntaken van het Havenbedrijf zijn de duurzame ontwikkeling, beheer en exploitatie van de haven en het handhaven van de vlotte en veilige afhandeling van de scheepvaart.

Waarom Boijmans

"Het Havenbedrijf Rotterdam is een maatschappelijk betrokken organisatie en wil in de volle breedte een constructieve bijdrage leveren aan de stad Rotterdam. Om de band tussen stad en haven te verstevigen en de stad aantrekkelijk te houden als vestigingsplaats, sponsort het havenbedrijf een aantal Rotterdamse evenementen zoals bijvoorbeeld de Wereldhavendagen, North Sea Jazzfestival, CHIO en het Gergiev Festival. Daarnaast sponsoren we belangrijke Rotterdamse iconen als het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Feyenoord, Diergaarde Blijdorp en museum Boijmans van Beuningen."

Allard Castelein

CEO Havenbedrijf Rotterdam

 

LinkedIn
Allard Castelein

Corinne van Iersel

Manager Corporate Communications

 

LinkedIn
Corinne van Iersel
Het favoriete kunstwerk van Allard

Het favoriete kunstwerk van Allard

"De schroef van Claes Oldenburg."

Favoriete kunstwerk van Corrine

"Het opvallende zelfportret van Maurizio Cattelan, genaamd Untitled Manhole (2001). Ik vind het beeld vrolijk en eigenwijs. Voor mij zegt het iets over de nieuwsgierigheid van de kunstenaar, die ‘out of the box’ denkt, van de gebaande paden afwijkt en de toeschouwer een nieuw perspectief geeft."

Favoriete kunstwerk van Corrine