:host { --enviso-primary-color: #00BAFF; --enviso-secondary-color: #00BAFF; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Gemeente Rotterdam

Afdeling Externe Betrekkingen en Stadhuis. De afdeling verbindt het College van B&W en de concerndirectie met de diverse partijen in de stad.

Dit doet de afdeling o.a. door:

  • Ervoor te zorgen dat het College van B&W en de concerndirectie goed ondersteund worden en zichtbaar zijn door hun aanwezigheid bij de vele evenementen, hospitality-momenten en formele ontvangsten in de stad en daarbij zichtbaar te maken dat het bestuur belang hecht aan partners in de stad
  • Het organiseren en coördineren van formele in- en externe ontvangsten, en realisatie van hoogwaardige gastvrijheid in het stadhuis en daarbuiten.
  • Verder oa verantwoordelijk voor protocollaire zaken en onderscheidingen.

Waarom Boijmans

"Boijmans is naast een belangrijke partner van ons bestuur ook een belangrijk en gezichtsbepalend icoon in de stad. Het is onze inzet om relaties van ons bestuur de stad en de kansen en opgaves te laten zien. Een verbintenis met Boijmans is dan ook belangrijk."

Ruud van Vugt

Teammanager Externe Relaties, Kabinet & Protocol

E-mail: r.vanvugt@rotterdam.nl

LinkedIn
Ruud van Vugt

Favoriete kunstwerk

"Het is erg moeilijk om echt te zeggen wat het mooist is. Er zijn ongelofelijk veel mooie werken. Wat voor ons vooral interessant is, zijn de bijzondere tentoonstellingen. Van Charlie Toorop tot Rubens, prachtig en mooi om met zakelijke relaties naar toe te gaan."

Favoriete kunstwerk
Charlie Toorop - Drie generaties