:host { --enviso-primary-color: #00BAFF; --enviso-secondary-color: #00BAFF; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Van Lanschot

Een bank die u begrijpt en de juiste vragen weet te stellen. Alleen zo kunt u alles van waarde beschermen, uw vermogen laten groeien en doorgeven aan de volgende generatie. Want uw vermogen is meer dan geld alleen. Het prettige aan Van Lanschot is de focus op onze klanten en de overzichtelijkheid en de grootte van de organisatie. De resultaten van onze inspanningen zijn meteen voelbaar en meetbaar.

Waarom Boijmans

"Kunst en van Lanschot zijn al lang aan elkaar verbonden en wij hebben ook zelf een mooie kunst verzameling. Ook zijn wij buren van elkaar en dat verbindt. Daarnaast is het leuk om met een mooi netwerk te kunnen genieten van de kunst, de rondleiding en de borrel."

Marcus Slingenberg

Kantoordirecteur van Lanschot Rotterdam

Tel.: 06 22 48 40 38
Email: m.j.r.slingenberg@vanlanschot.com

LinkedIn
Marcus Slingenberg
Favoriete kunstwerk

Favoriete kunstwerk

Pieter Bruegel - De Toren van Babel "De toren van Babel van Pieter Bruegel vind ik een geweldig mooi werk en heel bijzonder dat dit in het bezit is van Boijmans. Iedere keer dat ik dit kunstwerk zie ben ik weer onder de indruk van de diverse details en hoe knap dit geschilderd is."