:host { --enviso-primary-color: #FF8A21; --enviso-secondary-color: #FF8A21; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Rabobank Rotterdam

De Rabobank is een bank voor én door klanten. Als coöperatie voelen we ons sterk met onze klanten en leden verbonden en staan we midden in de samenleving. We zetten ons dagelijks in om de klant én zijn omgeving te versterken. Om samen de wereld beter en leefbaarder te maken. Dat noemen we: Growing a better world together.

Dagelijks vertrouwen in Nederland 6,5 miljoen particulieren en 800.000 bedrijven op onze diensten. We stimuleren onze klanten om te bouwen aan een financieel gezonde toekomst. We helpen ondernemers duurzaam te groeien en hun ambities werkelijkheid te maken en zo bij te dragen aan een gezonde toekomst van de regio en van Nederland.

Waarom Boijmans

"Boijmans is een prachtig instituut met een rijke historie wat zowel het verleden , heden en toekomst verbindt. Het is van groot belang voor Rotterdam en haar omgeving. En ook voor alle inwoners. Met kunst weet Booijmans mensen te verbinden en verschillen te overbruggen. Wij dragen dit een warm hart toe."

Desiree Verdaasdonk

Directeur coöperatieve Rabobank

Tel.: 06 20609944

 

LinkedIn
Desiree Verdaasdonk
Favoriete kunstwerk

Favoriete kunstwerk

Paul Signac - Le port de Rotterdam