:host { --enviso-primary-color: #00BAFF; --enviso-secondary-color: #00BAFF; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Lakeside Capital Partners

Lakeside Capital Partners is een in Nederland gevestigde boutique financial services en investment group die zich richt op real estate advisory en corporate finance, waaronder fusies en overnames, herstructurering en asset management. Naast de advisory services treedt de groep op als equity partner via haar investeringsmaatschappij. Lakeside Capital Partners investeert via haar investeringsmaatschappij in bedrijven met groei- en turn-around kansen. De investeringsgroep biedt hands-on management, seed capital, venture capital, private equity en senior debt; niet alleen te structureren als individuele transacties, maar ook als syndicaties en fondsen.

Waarom Boijmans

Museum Boijmans Van Beuningen is een museum van vrije denkers met een sterke humanistische cultuur. De collectie die mede is opgebouwd uit kunstwerken die zijn geschonken door ruim 1700 Rotterdamse verzamelaars zegt veel over de geschiedenis van het museum en haar toekomst. Lakeside Capital Partners’ wens om hier onderdeel van uit te maken heeft geleid tot het huisvesten van een deel van de Lakeside Collection in een eigen compartiment in het Depot Boijmans Van Beuningen.

Ali Keles

Managing Partner 

 

LinkedIn
Ali Keles

Marieke de Waaij

Personal Assistant

marieke@lakesidecapital.nl

LinkedIn
Marieke de Waaij

Favoriete Kunstwerk

Maurizio Cattelan - Untitled (Manhole) 2001, door de kunstenaar gedoopt als Mr. Boijmans.

"Cattelan, (autodidact) kunstenaar, weet de kijker te prikkelen met zijn provocatieve, sarcastische maar bovenal humoristische kunstwerken. Het werk ‘Manhole’ toont een hilarisch zelfportret van de kunstenaar als inbreker, die zijn weg naar boven balancerend heeft gevonden door te klimmen op een opeenstapeling van ordnerkast, houten pallet, verhuisdozen en een stoel."

Favoriete Kunstwerk