:host { --enviso-primary-color: #00BAFF; --enviso-secondary-color: #00BAFF; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Koninklijke KPN N.V.

KPN is een toonaangevende leverancier van telecommunicatie en IT en marktleider in Nederland. Met onze vaste en mobiele netwerken voor telefonie, data en televisie bedienen we klanten in binnen- en buitenland. KPN richt zich op zowel particuliere klanten als zakelijke gebruikers, van klein tot groot. Daarnaast bieden we telecomproviders toegang tot onze wijdvertakte netwerken. Nederland digitaliseert in razend tempo. We winkelen online, werken vaker thuis en regelen steeds meer zaken digitaal. Ook bijvoorbeeld zorg en onderwijs. Wij zetten alles op alles om iedereen in Nederland te verbinden met een duurzame toekomst. We werken aan veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken, met glasvezel) en 5G.

We leveren een actieve bijdrage aan een duurzame toekomst, door onze inspanningen op het gebied van klimaat en energie, (digitale) inclusie en maken maatschappelijke innovaties mogelijk. We staan midden in de maatschappij en steunen initiatieven op het gebied van (e-)sport, kunst- en cultuur en bieden van contact aan kwetsbare groepen via ons KPN Mooiste Contact Fonds.

Waarom Boijmans

Boijmans Van Beuningen is een toonaangevende kunstinstelling in Nederland en ver daarbuiten. Het neemt een prominente plek in in Rotterdam, waar sinds 2018 ons hoofdkantoor staat. We willen graag bij het Boijmans horen, omdat het met zijn kunst, ambitie en maatschappelijke bijdrage de verbinding met Rotterdam versterkt.
Als partner zorgen wij er voor dat het Depot Boijmans Van Beuningen kan rekenen op connectiviteit en bereikbaarheid van wereldklasse. In dit Depot is ook de bedrijfscollectie van KPN gevestigd, met prachtige werken van onder meer Anton Corbijn, Jan Schoonhoven, Marlene Dumas, Rineke Dijkstra, Atelier van Lieshout, Armando en Constant, die via het Boijmans nu ook voor iedereen toegankelijk is.

Bartho Boer

Chief Corporate Communications & CSR

bartho.boer@kpn.com

Bartho Boer
Favoriet kunstwerk

Favoriet kunstwerk

Als kind vond ik Salvador Dalí geweldig. Die snor, de schilderijen en Gala. Ik nam als jongetje zelfs boeken over Dalí mee op vakantie achterin de auto. Als kind kon ik naar het werk Espagne blijven kijken. Er valt zoveel te zien, met letterlijk en figuurlijk een groot contrast.