:host { --enviso-primary-color: #00BAFF; --enviso-secondary-color: #00BAFF; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

IMAP Netherlands

Wij zijn IMAP Netherlands, een adviesbureau met veel ervaring in het aan- en verkopen van bedrijven. We zijn nuchtere Nederlanders maar óók onderdeel van een sterk internationaal netwerk. We zijn met name sterk in de “middenmarkt”. Grof gezegd, transacties van 5 tot 250 miljoen, in alle sectoren.

IMAP Netherlands behoort tot de top van Nederlandse adviesbureaus op het gebied van fusies en overnames. Wij hebben 2 kantoren in Nederland: Amsterdam en Rotterdam. Wereldwijd staan we ook al sinds jaar en dag in de top 10 van beste advieskantoren. IMAP staat synoniem voor onafhankelijk strategisch M&A advies. Wij gaan bij elke transactie te werk zoals we bij onze eigen transactie te werk zouden gaan. Voor ondernemers door ondernemers. IMAP. Overnames, advies en meer.

Waarom Boijmans

"Wij zijn nauw verbonden met Rotterdam, het is onze basis. Boijmans met haar hart in het hart van Rotterdam past bij ons. Door kunst kun je mensen en geschiedenis verbinden. Maar met kunst kun je ook je maatschappelijke betrokkenheid tonen en educatie bieden. Dat zijn zaken wij bij IMAP hoog in het vaandel hebben staan."

Balthazar den Breems

Partner

Tel.: 06 22 99 27 69
E-mail: bdenbreems@imap.nl

LinkedIn
Balthazar den Breems

Kim Berger

Marketing & Communicatie Manager

Tel.: 06 200 50351
E-mail: kberger@imap.nl 

LinkedIn
Kim Berger

Favoriete kunstwerk

Bartholomeus van der Helst  - Abraham del Court en Maria de Kaersgieter

"Van der Helst was een veelgevraagd portretschilder. In dit monumentale dubbelportret bewijst de meester zich door de realistische weergave van gezichten en stoffen. Opdrachtgever voor dit huwelijksportret was de Amsterdamse lakenkoopman Abraham del Court. Hij draagt een zwart satijnen kostuum en zijn vrouw Maria is gekleed in een zilverwitte Franse satijnen jurk.

De jurk van de dame glimt en schittert en zelfs het zwart van de heer springt van het doek. Hoe is het mogelijk dat een schilder in 1654 in staat is een dergelijk levend en stralend schilderij te maken? Het is van een ongekende kwaliteit, scherpzinnig, levend en aangrijpend. Prachtig."

Favoriete kunstwerk