:host { --enviso-primary-color: #00BAFF; --enviso-secondary-color: #00BAFF; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Eversheds Sutherland (Netherlands) B.V.

Eversheds Sutherland (Netherlands) B.V. is een advocaten- en notariskantoor met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Een kantoor met een ondernemersmentaliteit. Wij zijn onderdeel van Eversheds Sutherland, een organisatie met 68 vestigingen verspreid over 32 landen met meer dan 3.000 topjuristen. Hierdoor kunnen wij onze kennis over de markt en juridische vraagstukken op internationaal niveau delen en zijn wij in staat om overal ter wereld onze cliƫnten van dienst te zijn met hoogwaardige adviezen.

Bij Eversheds Sutherland werken ongeveer 60 advocaten en notarissen op verschillende vakgebieden. Dagelijks adviseren wij middelgrote, grote en beursgenoteerde ondernemingen, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast rekenen wij overheden en non-profit-instellingen tot onze vaste cliënten. In veel gevallen gaat onze dienstverlening een stap verder dan louter adviseren. Dankzij onze ondernemersmentaliteit zijn wij altijd op zoek naar nieuwe business opportunity’s voor onze cliënten. Naar creatieve oplossingen. Ook als het gaat om kostenbeheersing en een effectieve aanpak van lopende juridische procedures. Hoogwaardige juridische kennis, brede expertise en een pragmatische aanpak.

Waarom Boijmans

"Het Boijmans is een uniek museum waarmee Eversheds Sutherland zich verbonden voelt. De samenwerking is voor ons van toegevoegde waarde waarbij wij tevens in contact komen met gelijkgestemde organisaties."

Eric Bergamin

Partner (Pensions) at ES Advisory

Tel.: 010 2488050
E-mail: ericbergamin@eversheds-sutherland.nl

LinkedIn
Eric Bergamin
Favoriete kunstwerk

Favoriete kunstwerk

"Hoewel de museumcollectie heel veel bijzondere en unieke werken omvat, hebben wij geen favoriet werk maar eerder de collectie als geheel."