:host { --enviso-primary-color: #FF8A21; --enviso-secondary-color: #FF8A21; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Breeman BMW & MINI

Breeman is officieel dealer voor BMW & MINI met vestigingen in Rotterdam en Gouda. In deze regio maar ook ver daarbuiten bedienen wij een trouwe klantenkring en bouwen wij aan nieuwe relaties middels een warme en persoonlijke behandeling, zoals u die alleen van een echt familiebedrijf kent. Maatwerk is waar wij voor staan, een uiterste tevredenheid onder onze klanten is ons doel. Onze bedrijfshistorie reikt terug tot 1908, hét bewijs dat klanten onze aanpak waarderen.

Waarom Boijmans

"Breeman is sinds 1908 met de merken BMW en MINI vertegenwoordigd in de regio Rotterdam. Daarom zoeken wij ook samenwerkingen met Rotterdamse iconen met een groot (maatschappelijk) belang in de regio. Museum Boijmans van Beuningen is zo’n icoon met een unieke kunstcollectie waar een groot deel van ons klantenbestand met ontzettend veel plezier naar komt kijken. Omdat wij van mening zijn dat kunst in de breedste zin van het woord uitstekend past bij de kernwaarden van onze merken, zijn wij Corporate Member geworden van het mooiste museum van Nederland."

Michael Braak

Marketing Coördinator BMW & MINI

Tel.: 010 3094594
E-mail: michael.braak@breemanbmw.nl

LinkedIn
Michael Braak