:host { --enviso-primary-color: #00BAFF; --enviso-secondary-color: #00BAFF; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Anthony Veder

Anthony Veder focust zich als rederij op het transport van vloeibaar gas. We zijn wereldwijd actief in alle segmenten van het gastankervervoer. In de wereld van het gastankervervoer, onze wereld, gaat veiligheid boven alles. De veiligheid van de bemanning en de omgeving waarin we opereren staan altijd op de eerste plaats. Daarnaast is het verbeteren van onze service en kwaliteit een continu proces.

We voeren alle aspecten van het scheepsmanagement uit in eigen beheer; van chartering en operations tot technisch management en bemanning. Door onze in-house ontwikkelings- en nieuwbouwafdelingen bieden we de markt innovatieve oplossingen, zoals het aanbieden van small scale schepen voor LNG transport en bunkering van LNG. Naast de recente uitbreiding van onze vloot in Europa, zijn er voor deze toepassingen ook volop mogelijkheden wereldwijd. Tegelijkertijd wordt onze bestaande vloot voortdurend vernieuwd en aangepast om te voldoen aan de eisen van de actuele regelgeving, onze klanten en de industrienormen.

Nynke de Bakker

Communication Advisor

Tel.: 010 4004854

LinkedIn
Nynke de Bakker

Jan Valkier

CEO

Tel.: 010 4004800

Jan Valkier