:host { --enviso-primary-color: #00BAFF; --enviso-secondary-color: #00BAFF; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

AKD N.V.

AKD is een full-service Beneluxkantoor met ruim 5000 advocaten, fiscalisten, notarissen en business support in België, Nederland en Luxemburg. Wij zijn voor onze cliënten de gateway in, van en naar de Benelux. De combinatie van onze full-service expertise en een brede sectorfocus maakt dat wij al ruim een eeuw elke vraag vanuit verschillende oogpunten kunnen benaderen en oplossen – waar ook ter wereld. Dit doen wij vanuit onze eigen vestigingen, met onze diverse landenteams, en met een groot Friends Netwerk over de hele wereld.

Wij hebben de omvang, kennis en ervaring om te adviseren bij nationale en internationale fusies en overnames, complexe vraagstukken in de publieke sector, het voeren van grote en kleine procedures, en het werken aan omvangrijke projecten zoals de energietransitie en aan issues rond privacy en datasecurity. Dit doen wij vanuit zowel Belgisch, Nederlands als Luxemburgs recht.Zakendoen en zaken winnen.Dat is waar wij u bij helpen. Met gedreven en ambitieuze professionals die geen ingewikkeld jargon gebruiken, maar eigentijdse taal.

Complex maken we begrijpelijk en we zeggen waar het op staat. We leggen twijfels niet bij onze cliënt, maar nemen ze weg. Zoals u dat mag verwachten van een adviseur.

Waarom Boijmans

"Wij hebben een zakelijke verbintenis met Museum Boijmans Van Beuningen omdat het een aansprekend museum in Rotterdam is met prachtige kunst."

Nathalie van Woerkom

Advocaat-partner

Tel.: 06 22 41 96 74
E-mail: nvanwoerkom@akd.nl

LinkedIn
Nathalie van Woerkom

Carlos Pita Cao

Advocaat-Partner

Tel.: 06 11 38 00 42
E-mail: cpitacao@akd.nl

Carlos is de voorzitter van de praktijkgroep M&A, waar hij zich met name bezig houdt met nationale en internationale fusies en overnames, management buy-outs, joint ventures, aandeelhoudersovereenkomsten, personenvennootschappen, commercial contracting, vennootschapsrechtelijke herstructureringen en algemene advisering van Nederlandse en buitenlandse ondernemingen. Hij werkt veelvuldig in multidisciplinair verband voor zowel nationale als internationale cliënten. 

LinkedIn
Carlos Pita Cao