Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top
Rondleiding

Ongezien Boijmans

Uitverkocht

Prijs v.a.
€ 0,00

Op de derde zondag van de maand om 15.00 uur kun je een rondleiding volgen langs een aantal hoogtepunten in de collectie van het museum, speciaal gericht op blinde en slechtziende bezoekers. Tijdens deze interactieve rondleiding ervaar je onder begeleiding van een museumdocent een aantal topstukken intensief via verschillende zintuigen. Je leert de topstukken kennen en vormt je een beeld aan de hand van voelen, ruiken, horen, inbeelden of fysieke beleving.

Van te voren aanmelden is noodzakelijk. Per rondleiding is er een maximum van 6 deelnemers (excl. eventuele begeleiders). Deelname kost € 8,50 (incl entree), of is gratis voor houders van een Museumkaart, Rotterdampas, Ooievaarspas, Vrienden van het museum, leden van Vereniging Rembrandt, ICOM, CIMAM of Private Art Pass. 

De rondleiding kan de volgende topstukken bevatten (er wordt een keus gemaakt):

  • Studio Wieki Somers, Merry-Go-Round Coat Rack, 2008 
  • Jacopo del Sellaio, Orpheus, Eurydice en Aristaeus, 1475-1480  
  • Rembrandt van Rijn, Titus aan de lessenaar, 1655 
  • Wassily Kandinsky, Lyrisches, 1911 
  • Auguste Rodin, Pierre de Wissant (Burger van Calais), 1885-1886 
  • Jheronimus Bosch, De marskramer, ca 1500 

Ongezien Boijmans: ook aan te vragen op een ander moment
Een rondleiding voor blinde en slechtziende bezoekers is ook voor een ander moment aan te vragen voor €80,- incl. entree. Ook hiervoor geldt een maximum van 6 deelnemers, excl. eventuele begeleiders. Reserveren kan per mail.

Ongezien Boijmans

Contact

Vragen over een groepsbezoek, activiteit of reservering? Specifieke wensen voor een rondleiding? Neem dan contact op met onze planner (telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur).

Tahnee Fraser
Tahnee Fraser Planner