:host { --enviso-primary-color: #00BAFF; --enviso-secondary-color: #00BAFF; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Praktische informatie

Onderstaand alle praktische informatie om het bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Graag verwelkomen wij u in het eerste publiektoegankelijke museale kunstdepot, ontworpen door architectenbureau MVRDV. Het kunstdepot is uniek in de wereld en staat naast Museum Boijmans Van Beuningen in het Museumpark in Rotterdam.

Openingstijden

Depot Boijmans Van Beuningen is dinsdag tot en met zondag open van 11.00 tot 18.00 uur.

Op maandag is het depot gesloten. Het depot is open op Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag, Tweede Kerstdag en Oudjaarsdag. Gesloten op Eerste Kerstdag, Nieuwjaarsdag en Koningsdag.

Restaurant Renilde is geopend voor koffie of lunch - exclusief voor bezoekers van het depot met een geldig entreeticket - van dinsdag tot en met zondag. Op dinsdag en zondag van 11.00 tot 18.00 uur (laatste ronde 17.30 uur). Woensdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur (lunch tot 16.00 uur, laatste ronde 16.45 uur). Reserveren voor koffie of lunch is niet nodig.

Het dak is tijdens depot-openingstijden alleen toegankelijk met een geldig depotticket. Wanneer het restaurant tijdens avonduren geopend is, kan het dak ook worden betreden.

Depot Store in de entreehal is tijdens openingstijden te bezoeken zonder entreeticket. Als je niet naar het depot kunt komen zijn ook hier geselecteerde depot-producten te koop.

Toegang (uitsluitend met e-tickets)

Ticket (t/m 18 jaar gratis) € 20
Museumkaart gratis
Rotterdampas: kortingscode te verkrijgen via deze link: www.rotterdampas.nl gratis
Studentenkaart, CJP € 10
Privilege- en Vriendenpas gratis
Vriendenloterij VIP-KAART, ICOM, Vereniging Rembrandt gratis

Let op: alle tickets moeten vooraf online gereserveerd worden en toegang gaat op basis van tijdslot. Heb je gereserveerd met een kortingspas? Vergeet niet om deze mee te nemen en te tonen bij entree. 

De Vriendenloterij VIP-KAART geeft gratis entree voor 1 persoon per kaart.

De Rotterdampas geeft per kortingscode entree voor 1 persoon, het is dus niet mogelijk met 1 kortingscode meerdere entree tickets te kopen.

Bezoekers met een VriendenLoterij VIP-Kaart krijgen gratis toegang tot het depot voor één persoon. 

Zelfstandig groepsbezoek
Wil je, naast entreetickets, ook een groepsrondleiding boeken, dat kan hier

Wij vragen groepen bestaand uit 15 personen of meer om zich van tevoren aan te melden bij educatie@boijmans.nl.
Onderwijsgroepen die zelfstandig het depot willen bezoeken vragen wij ook zich van tevoren te melden bij educatie@boijmans.nl.

Houders van kortingspassen (Museumkaart, Rotterdampas, VriendenLoterij VIP-KAART, ICOM, etc.) - mocht je geen gebruik maken van je gereserveerde tijdslot, dan horen wij dat graag. Zo kunnen wij jouw reservering beschikbaar maken voor anderen.

Depot Boijmans Van Beuningen is onderdeel van Rotterdam Art Week 2022

Veelgestelde vragen over tickets en bezoek

Adres en route

Museumpark 24
3015 CX Rotterdam
info@boijmans.nl

Openbaar vervoer

Tramlijn 7, halte Museumpark.
Metrolijn A, B of C, halte Eendrachtsplein.

Plan je route naar Depot Boijmans Van Beuningen online of via 0900-9292.

Met de auto 

Plan je route met de auto vooraf online.

Let op: op enkele wegen richting het depot (onder meer op de Boompjes en de Museumparkstraat) zijn werkzaamheden die de doorstroming van het verkeer kunnen hinderen. Kijk op rotterdamonderweg.nl voor de meest actuele informatie.

 

Parkeren

Parkeergarage Museumpark onder het depot. Deze parkeergarage wordt beheerd door de Gemeente Rotterdam. Door werkzaamheden aan de Wytemaweg is de bereikbaarheid van parkeergarage Depot Boijmans Van Beuningen gewijzigd en niet bereikbaar tot en met juni 2022.

Wij raden aan gebruik te maken van de onderstaande parkeer voorziening:

APCOA Parking Westblaak
Hartmanstraat 35
3012 VA Rotterdam

Chaffeurs met bus kunnen deze parkeren op het Willemsplein.

Zie hier meer informatie over Parkeergarage Museumpark
Klantenservice tickets

Klantenservice tickets

Wil je jouw tickets omboeken of heb je een vraag over jouw tickets? Neem dan contact op met de klantenservice van onze ticketpartner Enviso via boijmans@enviso.io of 010-3116610 - bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur / zaterdag en zondag van 9.00 tot 17.30 uur

Toegankelijkheid

  • Rolstoel: het depot is rolstoeltoegankelijk (rolstoel begeleiders hebben gratis toegang).
  • Liften: de lift stopt op iedere verdieping. 
  • Hulphonden zijn toegestaan in het depot.

Meer informatie over de toegankelijkheid en services van Depot Boijmans Van Beuningen vind je op www.boijmans.nl/toegankelijkheid.

Onze publieksmedewerkers helpen graag bij het verstrekken van een rolstoel voor het depotbezoek.

Bezoekersvoorwaarden

Wie een activiteit of een locatie van Museum en Depot Boijmans Van Beuningen bezoekt, gaat akkoord met de algemene bezoekersvoorwaarden. Deze voorwaarden zijn hier te lezen. Depot Boijmans Van Beuningen is toegankelijk voor iedereen.

Betaalmogelijkheid Restaurant Renilde en Depot Store

Het depot is cashless, er kan alleen met pin of creditcard worden betaald.

Museumkaart

Met een Museumkaart bezoek je gratis Depot Boijmans Van Beuningen. Wel dien je voorafgaand aan je bezoek een tijdslot te boeken via de webshop.

Er worden geen Museumkaarten verkocht in het depot en ook is het hier niet mogelijk jouw Museumkaart te verlengen. Kijk hiervoor op de website van de Museumvereniging.

Download de gratis app

Ervaar het depot optimaal. Ontdek de verhalen en maak jouw persoonlijke collectie.

Zo werkt de app:

  • Scan de QR-codes op de vitrines en depots
  • Bekijk de verhalen en de extra informatie bij de kunstwerken
  • Maak je eigen verzameling

Download de Boijmans Depot app in de Apple StoreDownload de Boijmans Depot app in de Google Play Store