:host { --enviso-primary-color: #FF8A21; --enviso-secondary-color: #FF8A21; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top
Activiteit

Kunst op aanvraag

Depot Boijmans Van Beuningen herbergt de collectie van het museum. Middels tentoonstellingen, groepsrondleidingen, instaprondleidingen en activiteiten kun je achter de schermen kijken. Maar wat als je een specifiek kunstwerk graag nader wilt bekijken en er eventueel meer over wilt horen?

Om in te gaan op deze grote vraag van bezoekers, kun je vanaf nu deelnemen aan Kunst op aanvraag. Op vooraf bepaalde donderdagen is het mogelijk om in één van de studiezalen of in een compartiment van het depot een door jou aangevraagd kunstwerk te bekijken.

Praktische informatie

  • Op een donderdag – datum en tijd worden in onderling overleg bepaald;
  • Kosten: 50 euro per aanvraag, exclusief geldig toegangsbewijs;
  • Maximaal 2 personen per aanvraag;
  • Maximaal 2 kunstwerken per aanvraag;
  • Het bezoek aan de studiezaal met de kunstwerken duurt maximaal 45 minuten;

Let op: helaas zijn niet alle kunstwerken geschikt (op het gevraagde moment) om in de Studiezaal te tonen, daarom zullen we iedere aanvraag individueel bekijken en beoordelen.

Hoe reserveer ik dit bezoek? Mail naar planning@boijmans.nl onder vermelding van Kunst op aanvraag en geef zoveel mogelijk informatie: welk kunstwerk wordt aangevraagd, met welke reden wordt naar dit kunstwerk gevraagd, zijn er specifieke vragen over het kunstwerk of de kunstenaar, etc. In overleg met een van de medewerkers van het depot maak je een afspraak voor de bezichtiging. Je dient hiervoor nog wel tickets met een geldig tijdslot te boeken via boijmans.nl/tickets. Op de dag van de afspraak word je door depot-medewerkers naar één van de studiezalen of depotcompartimenten gebracht waar het gevraagde kunstwerk klaarstaat.

Let op: dit project is nog in een pilotfase en wordt daarom naar gelang de ervaringen mogelijk geactualiseerd.