:host { --enviso-primary-color: #FF8A21; --enviso-secondary-color: #FF8A21; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #F18700; color: white; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Tiktok Linkedin Back to top

Werken bij Museum Boijmans Van Beuningen

Wil jij werken bij Museum Boijmans Van Beuningen? We zijn vaak op zoek naar nieuwe medewerkers en stagiair(e)s. Kijk op deze pagina voor de laatste vacatures.

Museum Boijmans Van Beuningen bezit een collectie op wereldniveau. Het museum ondergaat tijdelijk een grootschalige renovatie maar het programma staat niet stil. De beroemde collectie blijft zichtbaar in het Depot: het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld waar ruim 154.000 kunstwerken veilig worden verzorgd en getoond.

Online marketeer

Ben jij een ervaren online specialist die klaar is voor een uitdagende carrière stap? Het museum is op zoek naar een specialist die het aandurft om onze middelen verder vorm te geven, de verhalen verder te brengen en zicht te hebben en te houden op het bereik en effect daarvan.

Bekijk de vacature
Online marketeer
Foto: Fleur Beerthuis

Marketing en communicatieadviseur

Als marketing en communicatieadviseur ben jij dé regisseur voor de bedrijfscommunicatie en marketingcommunicatieprojecten van onze grote tentoonstellingen. Jij weet met jouw expertise de ondersteuning en kaders te bieden om ons naar een volgend niveau te tillen.

Bekijk de vacature
Marketing en communicatieadviseur
Foto: Fleur Beerthuis

Medewerkers beveiliging

Wil jij deel uitmaken van de afdeling bewaking, beveiliging & veiligheid? Je werklocatie is Depot Boijmans Van Beuningen, waar we als eerste museum onze bezoekers laten zien hoe wij onze kunst bewaren, conserveren en restaureren.

Bekijk de vacature
Medewerkers beveiliging
Foto: Ossip van Duivenbode

Medewerker P&O

Zorg jij dat onze P&O administratie op orde is? Heb je feeling met digitale systemen en voel je je thuis in een dynamische culturele organisatie waar kunst en publiek centraal staan? Dan ontmoeten we je graag.

Bekijk de vacature
Medewerker P&O
Foto: Aad Hoogendoorn

Floormanager Horeca

Het Depot heeft een (letterlijk) schitterend exterieur en een spectaculair interieur. Als bezoekers de lift naar de zesde verdieping nemen, wacht hen nog een bijzondere ervaring. Daar, op het dak, heb je niet alleen uitzicht op het panorama over de stad, maar is er ook restaurant Renilde, gelegen in een groene oase. Word jij onze nieuwe Floormanager Horeca? 

Meer informatie
Floormanager Horeca
Foto: Aad Hoogendoorn

Afwasser

Kom jij ons team versterken in de spoelkeuken?

Meer informatie
Afwasser

Medewerkers bediening

Heb jij affiniteit met eten en drinken en wil je graag onze gasten hierin meenemen? Neem jij de gasten in de avond mee in jouw verhaal over het eten en drinken? Kom dan bij ons werken als medewerker bediening!

Meer informatie
Medewerkers bediening

Stagevacatures

Museum Boijmans Van Beuningen zoekt regelmatig enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e)s/werkstudenten om ervaring op te doen bij verschillende afdelingen. Op dit moment zoeken we stagiair(e)s voor de volgende afdelingen en functies:

  • Stagiair(e) Relatiebeheer en filantropie (min. 4 maanden en 4 dagen per week vanaf september 2024) Lees hier
  • Stagiair(e) Pers en publiciteit (vanaf januari 2024) Lees hier
  • Stagiair(e) Marketing en communicatie (vanaf februari 2024) Lees hier

Meer informatie

Onze privacyverklaring vind je hier.