:host { --enviso-primary-color: #FF8EDE; --enviso-secondary-color: #FF8EDE; font-family: 'boijmans-font', Arial, Helvetica,sans-serif; } .enviso-basket-button-wrapper { position: relative; top: 5px; } .enviso-btn { font-size: 22px; color: #fff; } .enviso-basket-button-items-amount { font-size: 12px; line-height: 1; background: #FF8EDE; color: #000; border-radius: 50%; width: 24px; height: 24px; min-width: 0; display: flex; align-items: center; justify-content: center; text-align: center; font-weight: bold; padding: 0; top: -13px; right: -12px; } Previous Next Facebook Instagram Twitter Pinterest Back to top

Plan je depotbezoek

Depot Boijmans Van Beuningen opent zaterdag 6 november de deuren voor het publiek. Het eerste publiektoegankelijke museale kunstdepot, ontworpen door architectenbureau MVRDV, is uniek in de wereld en staat naast Museum Boijmans Van Beuningen in het Museumpark in Rotterdam. Zaterdag 6 t/m zondag 14 november zijn de eerste feestelijke publieksdagen van het depot. Bezoekers zijn onderdeel van de wereldprimeur van het open depot en ervaren een feestelijk programma gedurende de dag.

Openingstijden

Depot Boijmans Van Beuningen is geopend van dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 18.00 uur. Op maandag is het depot gesloten. Het depot is open op Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Tweede Kerstdag. Gesloten op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Het restaurant is open tot 23.00 uur (de keuken sluit om 22.00 uur). Het dak is tot 17.00 uur alleen toegankelijk met een depotticket. Vanaf 17.00 uur gratis toegankelijk.

De depot store is tijdens openingstijden te bezoeken zonder entreeticket. 

Toegang (uitsluitend met e-tickets)

Ticket (t/m 18 jaar gratis) € 20
Museumkaart gratis
Rotterdampas gratis
Studentenkaart, CJP € 10
Privilege- en Vriendenpas gratis
Vriendenloterij VIP-KAART*, ICOM, Vereniging Rembrandt gratis

Let op: alle tickets moeten vooraf online gereserveerd worden en toegang gaat op basis van tijdslot. Heb je gereserveerd met een kortingspas? Vergeet niet om deze mee te nemen en te tonen bij entree. 

Met een Vriendenloterij VIP-kaart krijgt één bezoeker gratis entree tot het depot. 

Wil je, naast entree-tickets, ook een groepsrondleiding boeken, dat kan hier

Veelgestelde vragen over tickets en bezoek

Adres en route

Museumpark 24
3015 CX Rotterdam
info@boijmans.nl

Openbaar vervoer

Tramlijn 7, halte Museumpark.
Metrolijn A, B of C, halte Eendrachtsplein.

Plan je route naar Depot Boijmans Van Beuningen online of via 0900-9292.

Met de auto 

Plan je route met de auto vooraf online.

Toegankelijkheid

  • Rolstoel: het depot is rolstoeltoegankelijk.
  • Liften: de lift stopt op iedere verdieping. 
  • Hulphonden toegestaan in het depot.

Bezoekersvoorwaarden en coronamaatregelen

Wie een activiteit of een locatie van Museum en Depot Boijmans Van Beuningen bezoekt, gaat akkoord met de algemene bezoekersvoorwaarden. Deze voorwaarden zijn hier te lezen.

Depot Boijmans Van Beuningen is toegankelijk voor iedereen. Op deze pagina lees je de RIVM-richtlijnen welke noodzakelijk zijn voor een bezoek aan het depot.

Betaalmogelijkheid restaurant en depotwinkel

Het depot is cashless, er kan alleen met pin of creditcard worden betaald.

Parkeren

Parkeergarage Museumpark onder het depot

Entree via Museumpark 32
3015 CX Rotterdam

(Deze parkeergarage wordt beheerd door de Gemeente Rotterdam)

Zie hier meer informatie over Parkeergarage Museumpark

Verwacht: download de gratis app

Ervaar het depot optimaal. Ontdek de verhalen en maak jouw persoonlijke collectie. (Binnenkort beschikbaar)

Groepsrondleiding

Tijdens een rondleiding bezoek je verschillende werkruimtes, kun je de kunstwerken van (nog) dichterbij zien en hoor je meer over het gebouw, het beheer en behoud van een collectie. Boek een tijdslot voor een groepsrondleiding (per groep van maximaal 13 personen). Let op: een groepsrondleiding is exclusief entreeticket. Deze moet naast het groepsticket worden aangeschaft.
Boek hier een groepsrondleiding

Bezoek met een onderwijsgroep

Museum Boijmans Van Beuningen biedt een uitgebreid educatief programma voor verschillende onderwijsniveaus. De programma's zijn erop gericht leerlingen vertrouwd te maken met beeldende kunst. Leerlingen ervaren en beleven de kunst intensief aan de hand van verhalen, voorwerpen en verschillende werkvormen, op interactieve wijze.

Op boijmans.nl/onderwijs vind je het onderwijsprogramma per onderwijstype en kun je een van de lessen boeken.

Bekijk het onderwijsaanbod